Neler Yeni

Türkiyede Fiyatlar, Vergiler'in Sonu Ne Olacak??

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
aynen hocam ben geçen düşündüm dedim üniversite bitince işsiz kalsam napıcam kafamda kurdum anca evi geçindirirsin extra hiçbirşey yapamazsın tek olursan belki aydan aya aile kurmak imkansız en az 5 k lazım.
Aynen öyle .
Okumanın tek değer etmediği ülke türkiyedir.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Beyler siyaset gibi olmasın ama seçimlerde AKP hiç bir zaman kazanamaz bundan sonra. 18 Yaşına girecekler bile isyan ediyor artık.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Arkadaşlar türkiyede bu piyasa ne zaman düzelecek yani bıktık bu vergilerden aldığımız her şeyin fiyatı kadar neredeyse vergisi var, bunun sonu ne olacak? neden diğer ülkelerde her şey çok çok daha ucuz? neden ülkemizde bu alım gücünü arttırmak vergileri olabildiğince azaltmaya çalışmaktansa üstüne üstlük daha da vergi koymaya çalışıyorlar anlamıyorum...
Maalesef bu ülkede petrol yok her kategori de berbatız e o zaman bu ülkede vergi yetişir zaten çok marka var ama değeri yok mesela vatan carefoursa teknosa tüpraş vestel arçelik beko ziraat bankası daha çok var ama değer yok bu ülkenin yıllık geliri almanyanın yıllık otomobil sektöründen gelirine bile yetişemiyor sen düşün... Ülke bu halde oldukça yani 90 yıllık enkazı kaldırmak zordur... Togg un bir şeye fayda edeceğini zannetmem.

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
şuan iktidar kanal istanbul içi para topluyor bence, ama bunun acısını çıkarıcaz millet olarak
sonu gelmeyen gelir kaynağı olmayan yatırımlar ve kötü maliye bakanlarınız işi yoluna sokamaması yüzünden bence 20 yıl sonra 2001 de ucundan döndüğümüz olayı tamamlayıp arjantin den beter hale geleceğiz (borçları ödeyemediğinden iflas etme ve ımf nin boyunduruğuna girme gibi ve bunun kötü sonucu önceden iflas ettiğinden borçların çoğunu bir şekil fesh edecekler ama bir daha zor borç buluruz galiba 20 tane ye yakın ülke iflas etti ama bunlarda 3 4 tanesi bütün borçlarını ödeyebildi kalanları ödeme yapmadı bir kısmını)

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,701
İsim
Enes Koç
Beyler siyaset gibi olmasın ama seçimlerde AKP hiç bir zaman kazanamaz bundan sonra. 18 Yaşına girecekler bile isyan ediyor artık.
ben geçen sene ilk oyumu 18 yaşımda attım ailem tamamen chp ye attı sinoplu olduğumuz için babam da chp ye attı bide malum ama ona da pişmanım :) akp ye vermiycez de iyisi de yok gibi şuan.

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Hocam 20 yıl milleti uyuttular koyun gibiler aynı 20 yıldır hala akp ye oy veriyorlar siyaset gibi olmasın ama chpninde bir şey yapacağını sanmam 90 yıllık enkazı kaldırmak zordur...

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Aynı şekilde siyaset yapmayalım fakat 16 yaşındayım ve asla oyumu vereceğimi düşünmüyorum bişeylerin artık doğru düzgün gitmesi lazım :(

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
648
İsim
Emrah
Birde İstanbul da deprem olcak diyorlar olursa mahfoluruz

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
aynen hocam ben geçen düşündüm dedim üniversite bitince işsiz kalsam napıcam kafamda kurdum anca evi geçindirirsin extra hiçbirşey yapamazsın tek olursan belki aydan aya aile kurmak imkansız en az 5 k lazım.
Türkiyede iş sahibi olurum ve yaşarım diğe düşünmek tamamen saçmalık. Kapasitem Doktor, mühendis gibi meslekleri olmaya yetmez. Bu meslekleri olamayanlarda maalesef illaki borç içinde oluyor. Buradan en kısa süre içinde gitmeyi düşünerek plan yapılmalı. Ben 15 yaşındayım ve Doktor, mühendis olamayacağım için ülkeden gidebileceğim ve en fazla para alabileceğim mesleklere baktım. Her dersten geçen ortalaması 97 üzeri öğrenciler değilseniz gemici olun arkadaşlar :D aylık sanırsam ( 12.500 dolar) 85.500 TL kadar kazanabiliyor (uzun yol 1. kaptanlar)

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
sonu gelmeyen gelir kaynağı olmayan yatırımlar ve kötü maliye bakanlarınız işi yoluna sokamaması yüzünden bence 20 yıl sonra 2001 de ucundan döndüğümüz olayı tamamlayıp arjantin den beter hale geleceğiz (borçları ödeyemediğinden iflas etme ve ımf nin boyunduruğuna girme gibi ve bunun kötü sonucu önceden iflas ettiğinden borçların çoğunu bir şekil fesh edecekler ama bir daha zor borç buluruz galiba 20 tane ye yakın ülke iflas etti ama bunlarda 3 4 tanesi bütün borçlarını ödeyebildi kalanları ödeme yapmadı bir kısmını)
iktidarın bu konuda ki tavrı hiç hoş değil umarım seçimlerde iktidarın değişlikliği için oy atılır

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
raşit akşit
Arkadaşlar türkiyede bu piyasa ne zaman düzelecek yani bıktık bu vergilerden aldığımız her şeyin fiyatı kadar neredeyse vergisi var, bunun sonu ne olacak? neden diğer ülkelerde her şey çok çok daha ucuz? neden ülkemizde bu alım gücünü arttırmak vergileri olabildiğince azaltmaya çalışmaktansa üstüne üstlük daha da vergi koymaya çalışıyorlar anlamıyorum...
her ülkenin gideri vardır ve bu gider için vergi ile gelir sağlanır. Türkiyede ki sorun şu ki güzel vergi geliri sağlayacak dev şirketler yok . o yuzden gelir satın aldığımız şeylere bindiriliyor . tek çözüm atılım yapacak girişimci yetiştirmek. iktidar değişirse vergi düşermi sanmam,belki vergi dağılımını değiştiriler (mesala vergi oyun konsolundan alınmak yerine cep telefonuna kaydırılır ). su mu içiyor bu

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
Aynı şekilde siyaset yapmayalım fakat 16 yaşındayım ve asla oyumu vereceğimi düşünmüyorum bişeylerin artık doğru düzgün gitmesi lazım :(
Reis oyu sen vereceksin zaten? 2023 de seçimler olmayacakmı? Konsollara hayvan gibi vergi getirip 3000TL lik konsolu 7000TL yapan hükümetin gençlerden oy alması imkansız. Alırsada aldığı gençler koyundur. Artık ana babanın verdiği oyun bir geçerliliği yok. Ülkenin iktidarı değişirse ülke ilerler. Bunuda yeni nesil yapacak inşallah. Gençler bu ülkeyi kurtaracak.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
raşit akşit
Türkiyede iş sahibi olurum ve yaşarım diğe düşünmek tamamen saçmalık. Kapasitem Doktor, mühendis gibi meslekleri olmaya yetmez. Bu meslekleri olamayanlarda maalesef illaki borç içinde oluyor. Buradan en kısa süre içinde gitmeyi düşünerek plan yapılmalı. Ben 15 yaşındayım ve Doktor, mühendis olamayacağım için ülkeden gidebileceğim ve en fazla para alabileceğim mesleklere baktım. Her dersten geçen ortalaması 97 üzeri öğrenciler değilseniz gemici olun arkadaşlar :D aylık sanırsam ( 12.500 dolar) 85.500 TL kadar kazanabiliyor (uzun yol 1. kaptanlar)
aslanım sen gidersen ben gidersem bu ülkeyi kim toplayacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,522
Üyeler
163,008
Son üye
stroma155
Top Bottom