Türkiyede Üretim yapacak olan Çinli araçlar hakkında ne düşünüyorsunuz

.RBO.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,706
Türkiyede Üretim yapmaya başlayacak olan Çinli araç markaları hakkında ne düşünüyorsunuz
Örneğin BYD ve Yakında üretim yapmaya başlayacak olan SWM adlı bir marka varmış sizce alınır mı? siz olsanız çinli firmalara güvenirmisiniz

Aldığımız çoğu şey zaten Çin malı. İPhone Pro Ultra High Max da buna dahil.

Elektrikli araçlara karşı henüz ön yargılıyım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önce çıksın. Başkaları kullanıp bi tecrübe edinsin, ondan sonrasına bakarız.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Aldığımız çoğu şey zaten Çin malı. İPhone Pro Ultra High Max da buna dahil.

Elektrikli araçlara karşı henüz ön yargılıyım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önce çıksın. Başkaları kullanıp bi tecrübe edinsin, ondan sonrasına bakarız.
iphoneye çin malı demek çok doğru değil işlemcisini tayvan dölüyor amerikalı apple oluştuyor mesela

Türkiyede Üretim yapmaya başlayacak olan Çinli araç markaları hakkında ne düşünüyorsunuz
Örneğin BYD ve Yakında üretim yapmaya başlayacak olan SWM adlı bir marka varmış sizce alınır mı? siz olsanız çinli firmalara güvenirmisiniz
Egeaya biniyorum ikisi aynı para olsa bile yinede almam egeaya binerim.

Dıştan kaliteli gözüken ama o kadar kaliteli olmayan arabalar. Özellik konusunda baya cömertler. Motor ömrü nasıldır pek bilinmez.

TOGG'a kardeş gelmiş işte.

ötv indirimi ile alınacak Suv tipi araç şehir içinde kullanmalık bütçe 900k civarı ve benzin olursa daha iyi olur
İlla SUV istiyorsan bişey diyemem onun dışında 1.6 bı Linea veya egea konudan alakasız üzmez yazilimlada 160 beygir yapip uçan kuşa bile rollenirsin birde egea crosda şuan populer vagon kasa egeadır kendisi

Avrupalılardan çok daha uzun ömürlü ve ucuzdur çin arabaları. Kendilerine japon ve kore arabalarını rakip olarak görerek buna göre standartlar belirlediler. Bizim ülkemiz gelir seviyesi gereği lpg takılabilen ve hibrit araçlar gayet satışa uygun. Ancak binek araçlarda ötv çok yüksek olduğu için ticari ve 5 kişilik kamyonet modellerini getirmeleri daha akıllıca olur. Zira swm nin 5 kişilik suv altyapısana sahio kamyonetleri var aynı dfsk porter 2 modeli gibi

Geri