bdrhncagriozdmr
80+
- Reaksiyon skoru
- 163
epomaker değişim yapıp yapmayacağını bugün diyemeden mesaileri biticek. pff her gün bi update için bekliyom
YUNTRACKbuna nereden bakıyonuz
17trackhangi site o
Hocam yazdım da yanwen çok mu kötü vergi çıkma ihtimali var mı bunlaİptal et diyecektimde senin kargonun üzerinden 2 gün geçmiş depodan çıkmıştır sen yinede mail at.
G75 pro ilk başta 2500tl değildi sanırım yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum? Eğer stoğa gelirse 3000tl ile gelme ihtimali yüksek.
2099TL idi fiyatı aldım. Normal fiyatıydı sitedeki fiyatıydı yani iyzico falan kullanmadan fiyat 2099 idi 30martta almışımValla 2500'dü diye biliyorum ama emin değilim
Evet sonra zam geldi 2500 oldu. doğru hatırlıyormuşum. yani adamlar 2100e en iyi klavyeyi satıyordu şaka gibi2099TL idi fiyatı aldım. Normal fiyatıydı sitedeki fiyatıydı yani iyzico falan kullanmadan fiyat 2099 idi 30martta almışım
Anladım demek istediğini ben @Perfectshot06 ile aynı gün sipariş verdim diye biliyorumYanlış biliyorsun dün kargoya verilenlerle seninki aynı durumda. O uçak da gözükenler 2 gün önce verilenler
şuan sana yazarken onu kullanıyorum akko plus shine vardı iade ettim bunun yanında tırt kalıyorEvet sonra zam geldi 2500 oldu. doğru hatırlıyormuşum. yani adamlar 2100e en iyi klavyeyi satıyordu şaka gibi
Yok hocam o adam 16 Haziran da verdi sen dün vermedin mi ? Ayrıca ben de 16 Haziran da verdim ve dün kargolandi yani bizim ki sonraki sevkiyatta bugün çıkar.Anladım demek istediğini ben @Perfectshot06 ile aynı gün sipariş verdim diye biliyorum
Hocam yanwen kötü olmayabilir sadece onunla ilgili bir bilgimiz yokHocam yazdım da yanwen çok mu kötü vergi çıkma ihtimali var mı bunla
Hocam ben 17’sinde verdim sipariş o adam 16’sında verdiyse tamam bir şey diyemem ona tabii ki bende o 17’de verdi sanıyordumYok hocam o adam 16 Haziran da verdi sen dün vermedin mi ? Ayrıca ben de 16 Haziran da verdim ve dün kargolandi yani bizim ki sonraki sevkiyatta bugün çıkar.
Teşekkürler cevap için. Işıga hiç gerek yok. Zaten masa aydınlatmam yeterli.Ek75i ben de çok düşündüm ama ışığı yok haberiniz olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
HE75 te aluminyum plate e sahip yani kasası alu değil