❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Muayne dediğine göre gümrük işlemde bulunmuş ilk kez gördüm birde uyarı yazıyor sıkıntılı bir durum şansımıza var ya milletin çatır çatır geçti
Şimdi iptal edesim geldi mail attım ama iptalden bahsetmedim geri dönüş yapsınlar iptali de söyleyeyim ya.

1751277513143.webp

Buna döndü benim siparişimde sorun yok gibi bence belli olur birkaç güne

geçmiş olsun geçirecekler senin geçen ürünlerin geçmiş takibinde böyle bir seçenek var mı knk baksana bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç bir fikrim yok şuan
wisteria linearda böyle yazıyor şu an benimde :D eskiden yoktu sanırım ürünü incelemeye aldılar fiyatına vb bakıyor olabilirler

Şimdi iptal edesim geldi mail attım ama iptalden bahsetmedim geri dönüş yapsınlar iptali de söyleyeyim ya.
Söyle belki geri çekerler eğer bunlar takılırsa yunexpress olayı da gider artık vergisiz giriş zor olur

Alıntıyı görüntüle
Buna döndü benim siparişimde sorun yok gibi bence belli olur birkaç güne
site nedir

Söyle belki geri çekerler eğer bunlar takılırsa yunexpress olayı da gider artık vergisiz giriş zor olur

site nedir

Vallahi vergi işi sadece sorunsa bence iade etmeyin arkadaşlar 2000 TL'ye böyle kalitede klavye çok zor bulursunuz.

Vallahi vergi işi sadece sorunsa bence iade etmeyin arkadaşlar 2000 TL'ye böyle kalitede klavye çok zor bulursunuz.
İşte ben olaya öyle de bakamıyorum dynatab değil ato 87 aldım buda değerli 3000 3500 olurdu bizim ülkede satılsaydı ama işte ya gümrükte kalırsa

Geri