❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Geçen gün Yunexprese verdikleri kargo geri dönmüş 2-3 ay yunexpres kısıtlanmış Türkiye'de. Şimdi yanwene verin dedim bu sefer de 15-20 dolar olarak gösteremeyiz diyorlar kafayı yiyeceğim 2 haftadır ürünlerin kargolanmasını bekliyorum. Başka böyle sorun yaşayan var mı ? Önce yunexprese verdirtmek için uğraştım yollamıyorlardı. Şimdi ise 20 dolar göstertip kargoya verdirtemiyorum bir tek bana mı oluyor bunlar
Para iadesi iste sende işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reddit'de vb. bir çok yerde bu klavyenin sorunları var bazılarında mükemmel çalışıyor bazılarında ışıklar bile çalışmıyor , kronik bir klavye diyebilir miyiz o herkesin siparişi ulaştığında belli olur.
Yunexpress te çalışanlar şu an neden beklendiğini söyledi mi peki

Şu an tek isteğim gelmesi yanwen ile olur 600 tl vergi çıksın yine razıyım. sürekli bir fırsatı kaçırıyorum bir aralar millet beleşe f75 alırken de yakalayamamıştım xd

Şuan aktif olarak hale iletişim içerisindeyim sorunun ''Terminal Hizmet Sağlayıcısı'' yani İmile ve Sürat kargodan kaynaklandığını bildirdiler teyit etmeye çalışıyorum.

Şuan aktif olarak hale iletişim içerisindeyim sorunun ''Terminal Hizmet Sağlayıcısı'' yani İmile ve Sürat kargodan kaynaklandığını bildirdiler teyit etmeye çalışıyorum.
Eğer durum böyleyse kargolar antrepo da bekliyor. Bende ilk başta böyle düşündüm, aracı firmayla sorun yaşanmış tabii diğerleride olmuştur ama en büyük etkisi budur. Aracı ayarlamaya çalışıyor olabilirler bakalım kimle anlaşacaklar. İmile çekmemiş kargoyu oradan veya sürat kargo çok kargo veriyorsunuz vb şeyler söylemiştir.

Eğer durum böyleyse kargolar antrepo da bekliyor. Bende ilk başta böyle düşündüm, aracı firmayla sorun yaşanmış tabii diğerleride olmuştur ama en büyük etkisi budur. Aracı ayarlamaya çalışıyor olabilirler bakalım kimle anlaşacaklar. İmile çekmemiş kargoyu oradan veya sürat kargo çok kargo veriyorsunuz vb şeyler söylemiştir.
Katılıyorum temsilci İmile ve Sürat kargo ile iletişime geçin dedi , bir saattir uğraşıyorum İngilizce'de kabul etmiyor canlı destek Çince iletişim kuruyorum. En yakın zamanda halledilir İnşAllah ama vergi çıkmayacak gibime geldi canlı destek ekibinden sonra.

Katılıyorum temsilci İmile ve Sürat kargo ile iletişime geçin dedi , bir saattir uğraşıyorum İngilizce'de kabul etmiyor canlı destek Çince iletişim kuruyorum. En yakın zamanda halledilir İnşAllah ama vergi çıkmayacak gibime geldi canlı destek ekibinden sonra.
Evet ama 2-3 ay çekildiklerine göre gümrükte de sorun oldu demek ki yoksa sadece temsilci değiştirirdi.

Kimse vergiyi üstlenmediği için de böyle olmuş olabilir. Paket değeri ve paketin gösterilen fiyatı uyuşmayınca tahmin edilenden fazla vergi çıkmıştır.

Kimse vergiyi üstlenmediği için de böyle olmuş olabilir. Paket değeri ve paketin gösterilen fiyatı uyuşmayınca tahmin edilenden fazla vergi çıkmıştır.
Aynen öyle Tr ortağı ımile ve tahminime göre gümrük ödemesini yapıyorlar veya buna benzer bir durumu ve anlaşamadılar. Yoğunluk vs muhabbeti değil ona %100 eminim çok daha yoğun dönemler oldu çünkü önceden. Firma saçma sapan fiyat göstermek istememekte haklı, bazıları 0 dolar gösterilmesini istemiş sdfsdfsdf

Ondan kaynaklanacağını pek düşünmüyorum geçen indirim döneminde en az 50 tane Türkiye siparişi olmuştu Epomaker üzerinden YunExpress ile gümrük o zamanda bunları görmüştü şimdi farklı bir politika uygulayacaklarını zannetmiyorum. @TinerciAlper dostum yaklaşık 70 80 Dolarlık alışveriş vb. yapmıştı. Tabii ki de çok fazla sebep var net bir şey bilmiyoruz.

Adam çinceyi öğrenecek bu gidişle :D

Aynen öyle Tr ortağı ımile ve tahminime göre gümrük ödemesini yapıyorlar veya buna benzer bir durumu ve anlaşamadılar. Yoğunluk vs muhabbeti değil ona %100 eminim çok daha yoğun dönemler oldu çünkü önceden. Firma saçma sapan fiyat göstermek istememekte haklı, bazıları 0 dolar gösterilmesini istemiş sdfsdfsdf
0'ı geç hediye istediler :D pu hadhahjd

Sorun şuanda yunexpressin türkiyede aracı kargo firmasıyla yaşadığı problemmi beyler o zaman ? Tam anlayamadımda ondan soruyorum.

Geri