❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Valla bir şekilde kendimizi ifade etmeliyiz, öyle ben getirdim, almıyom gibi şeyler olmaz. Bir sürü insan bekliyor, belki daha sonra o uçaklarla gelenler komple bekliyor. Çalışsalar bitmişti şimdiye.
[email protected] Bu mailden Çince olarak uğraşmayı deneyebilirsiniz.

1752051246298.webp

Yeni bir dil öğrenme zamanı xsdfgsad, senin ulaştığın yere tekrar ulaşıp durumu sorgulatma ihtimalin var mı? Problemin kargoyla alakalı olmasından felan bahsetme şansın
Bana ilk günlerde sorunun İmile'dan kaynaklandığını söylediler. Şuan temsilciyi bekliyorum.

benim klavyenin ışıkları kablolu modda kapanıyor nasıl düzeltebilirim

Bana ilk günlerde sorunun İmile'dan kaynaklandığını söylediler. Şuan temsilciyi bekliyorum.
Evet doğru kanka ben de öyle olduğunu düşünüyordum son 3-4 gündür. Diğer arkadaşların kargosunun geçişini görünce haliyle gümrükte bir sıkıntı olmadığını düşünmüştüm. Peki cansın beklemedeyim. Ben de çincemi geliştrimeye başladım :D

Evet doğru kanka ben de öyle olduğunu düşünüyordum son 3-4 gündür. Diğer arkadaşların kargosunun geçişini görünce haliyle gümrükte bir sıkıntı olmadığını düşünmüştüm. Peki cansın beklemedeyim. Ben de çincemi geliştrimeye başladım :D
Dostlar bu sayfada mailler var bütün şubeleri rahatsız edebilirsiniz. 😂😂😂,

Yav yakında çan çin çon olup çıkıcaz bi klavye için nelere katlanıyoruz :D

Geri