❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Knk 10 dolar daha atayım istersen diyor ya da klavyeyi dök parçala video at yenisini gönderem diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yani?

Klavyeyi tutasım var ama enter fena kanser etti özellikle oyunlarda falan sohbet açmak için laptopdan basıyorum çok kötü.
Dolandırıcılık yapacan diyor yani eski fotoları kullanarak destroy kanıtı at diyor. Ah ah ülkede elinde fırsat olsa nitelikli dolandırıcı olacak çok insan var allah affetsin.
kanka burada daha önceki kırma videoları ve fotoğrafları var oradan alıntılasan bence bağlantılı olduğumuzu anlamazlar
Paıajja bide utanmadan söylüyor ülkenin beka sorunu

Valla konuya hiç bakmadım ama öyle bir şey yapmam.Öyle yapınca kendinizi akıllı mı zannediyorsunuz?Türkolar koparttıyor yine.
Türko derken kasıt nedir sen nesin o dediğin türkoların dilini kullanıyorsun onların toprağındasın bi bitmediniz

Dolandırıcılık yapacan diyor yani eski fotoları kullanarak destroy kanıtı at diyor. Ah ah ülkede elinde fırsat olsa nitelikli dolandırıcı olacak çok insan var allah affetsin.

İnsaların iyi niyetlerini kullanmak bu kadar basit onların gözünde.Çok fena tiksindim.Şuradan kaçabilen kaçsın harbi delirmelik ya.1300 e aldığım klavyeye bak üstüne adamlar attığım maillere o kadar hızlı ve tatlı güzel mesajlar yazıyor ki ben bunların iyi niyetlerini nasıl kullanırım.Bunlar olmasa bile yapmazdım zaten yapım bu.

@Takık @efetg koçlar siz niye bu kadar sinirlendiniz? Adamlar 1 aydır sipariş bekletip bozuk ürün göndermiş intikam isteyen bir ben miyim

Türko derken kasıt nedir sen nesin o dediğin türkoların dilini kullanıyorsun onların toprağındasın bi bitmediniz
Türküm bro ne anlatıyorsun 😂.Türko dediğim kesim o boş kafalar işte.Neyse boş muhabbet

Ekler

• 20250709_175729.webp
    20250709_175729.webp
    42.3 KB · Hit: 51
Uygunsuz davranış
@Takık @efetg koçlar siz niye bu kadar sinirlendiniz? Adamlar 1 aydır sipariş bekletip bozuk ürün göndermiş intikam isteyen bir ben miyim
Kardeşim daha aklın tam olgunlaşmamış senle çok uğraşmayacağım epomakerle ilgili bir sorun yok ortada

Kardeşim daha aklın tam olgunlaşmamış senle çok uğraşmayacağım epomakerle ilgili bir sorun yok ortada
konuyu dağıtmamak amacıyla devam ettirmiyorum. Sen benden kesin daha olgunsundur aslan kardeşim benim

Knk 10 dolar daha atayım istersen diyor ya da klavyeyi dök parçala video at yenisini gönderem diyor.

Nasıl yani?

Klavyeyi tutasım var ama enter fena kanser etti özellikle oyunlarda falan sohbet açmak için laptopdan basıyorum çok kötü.
Geçici olarak başka tuşa enterı ata driver dan. Epomaker böyle bi firma indirim yapmışsa hele kesin olarak ürünlerin %50 si ufak veya büyük bi probleme sahiptir.

Çoğu firma neden Türkiye'den çekiliyor sanıyorsun? Uğraşılır mı hiç bizim ülkede ki kendini köylü kurnazı sanan kesimle. Adamlara edeceği kârı da İllallah ettiriyorlar adamlar çekip gidiyor. Çinliler kadar kurnaz ve emek hırsızı bi millette yok ama ne yalan söyliyim. Adamlar fuarlardan ürün alıp dubaiye yolluyor oradan çine prda da makineyi klonlayıp 10 katı ucuza satıyor piyasaya. Üreten firma boşa emek vermiş oluyor

siparişi 1 ay bekleten adamlar değilki ayrıca yurtdışından ürün alıyorsun hepsiburada gibi ertesi gün kapında mı bekliyorsun 30 dolara klavye almışsın hala bir kurnazlık peşindesin nasıl bir millet cidden şaşırıyorum her defasında

siparişi 1 ay bekleten adamlar değilki ayrıca yurtdışından ürün alıyorsun hepsiburada gibi ertesi gün kapında mı bekliyorsun 30 dolara klavye almışsın hala bir kurnazlık peşindesin nasıl bir millet cidden şaşırıyorum her defasında
kardeşim bak adama fikir sundum, katılırsın katılmazsın sana kalmış. Ben 1 aydır beklediğimi için ve bana mailden dönüş yapmadıkları için gerginim aklıma bu geldi. Ne takıldınız olm herkes rahatına baksın

Geçici olarak başka tuşa enterı ata driver dan. Epomaker böyle bi firma indirim yapmışsa hele kesin olarak ürünlerin %50 si ufak veya büyük bi probleme sahiptir.

Çoğu firma neden Türkiye'den çekiliyor sanıyorsun? Uğraşılır mı hiç bizim ülkede ki kendini köylü kurnazı sanan kesimle. Adamlara edeceği kârı da İllallah ettiriyorlar adamlar çekip gidiyor. Çinliler kadar kurnaz ve emek hırsızı bi millette yok ama ne yalan söyliyim. Adamlar fuarlardan ürün alıp dubaiye yolluyor oradan çine prda da makineyi klonlayıp 10 katı ucuza satıyor piyasaya. Üreten firma boşa emek vermiş ololuyor

Üstün zekalı köylü kurnazı arkadaş birde dm den gelmiş artistlik yapıyor hatasını kabul edip özür dileyeceğine hala üste çıkmaya çalışıyor yazikkk..

klavyeler en azından gelsin vergi verilcekse verelim
Gelir umarım 70 gün kargo beklediğim oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,378
Üyeler
184,780
Son üye
brndrkgngr