❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Bu arada beni Allah korumuş 20sinde vermiştim siparişi posta kodunu yazmayı unutmuşum diye göndermemişler yunexoresle iyiki de
Direkten dönmüşsün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Direkten dönmüşsün.
Benim üründe faturada 32 dolar gösterilmiş yani 27 euro küsür yapıyor bu yüzden vergi çıkmadı büyük ihtimal.Aras kargo vergi alamıyor sanırım.

Direkten dönmüşsün.

Benim üründe faturada 32 dolar gösterilmiş yani 27 euro küsür yapıyor bu yüzden vergi çıkmadı büyük ihtimal.Aras kargo vergi alamıyor sanırım.
senin ne ile baslıyor takip no

Direkten dönmüşsün.

Aynen öyle hocam

İlk elenen benim dün %80 sarjı olan klavyenin tuşları Bi anda çalışmaz oldu ekran çalışıyor tuşlar basmıyor ışıkları yanmıyordu kablolu halde çalışıyor kabloyu çekince yine tuşlar gidiyor (12 saat sarj ettim batarya ölmüş gibi)

İlk elenen benim dün %80 sarjı olan klavyenin tuşları Bi anda çalışmaz oldu ekran çalışıyor tuşlar basmıyor ışıkları yanmıyordu kablolu halde çalışıyor kabloyu çekince yine tuşlar gidiyor (12 saat sarj ettim batarya ölmüş gibi)
Şanssızlık... Geçmiş olsun. İmha edin yenisini göndersinler.

aras vergi alamaz
1752309921197.webp

basardık saol hocam

bu haber bei ürünün kargoda kalmasından daha çok üzdü gelsede gelmesede kazıklandık mı şimdi yani

bu haber bei ürünün kargoda kalmasından daha çok üzdü gelsede gelmesede kazıklandık mı şimdi yani
Kazıklandık mı bilemem ama kablolu kullanmaya devam ediceğim gibi duruyor.

İlk alındığında full şarj edin fln diyorlar ya öyle bir şey mi yapmak gerekiyor acaba

Geri