❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Yahu beni çıldırtan şu ki, bilmem ne yaptığımın joytoy firması, bu bilmem ne yaptığımın oyuncaklarını yılda 1 parti çıkartıyor. Orijinal fiyattan (43 dolar) aldın aldın, alamazsan ya 1 yıl daha bekliyorsun ya da ebay'de 150 dolara karaborsadan alıyorsun.

Sürat kargo çökecekse çöksün umurumda değil, gelip gelmeyeceğini bileyim ki ürün stoklarda bitmeden hemen yenisini sipariş edeceğim. Normalde aldığım sitelerin çoğunda bitti bile model çünkü. Tek tük birkaç sitede kaldı.

Yahu beni çıldırtan şu ki, bilmem ne yaptığımın joytoy firması, bu bilmem ne yaptığımın oyuncaklarını yılda 1 parti çıkartıyor. Orijinal fiyattan (43 dolar) aldın aldın, alamazsan ya 1 yıl daha bekliyorsun ya da ebay'de 150 dolara karaborsadan alıyorsun.

Sürat kargo çökecekse çöksün umurumda değil, gelip gelmeyeceğini bileyim ki ürün stoklarda bitmeden hemen yenisini sipariş edeceğim
Yani gelmesi lazım, gelmemesi için bir sebep yok, nerde nasıl bekliyor ürün bilmiyorum. Telefon yanlış olsa bile ki değil. barkodu okuttuğu zaman adres vs her şey çıkıyor yani. Nerde yatıyor bu kargolar bilmiyorum.

Benim ki sadece 1 tuş özelinde , aslında kalite vb. olarak çok güzel ama iç kaliteye pek önem göstermemişler üzdü.
Defolu ürünleri elden çıkarmışlar, ya switch ya batarya ya bağlantı ya da pcb problemleri var ürünlerin. 1-2 tanesinde olsa eyvallah gözden kaçmış derim ama bunlar art niyetli bilerek yapmış bu ürünler kalite kontrolden hiç geçmemiş olmalıydı. Alanlara geçmiş olsun.

yaptım ama gelmiyor :(
1753546061015.webp

denermisiniz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekranı Gelmeyenler fn ve esc tusuna 5 saniye basılı tutsun sonra driverdan yazılımı güncellesin sorun çözülür

Kim nasıl alacak kargoları anlamadım bende bu olaylar nasıl işliyor :D
Valla sürat alacak gibide almadı gitti galiba burdan birinin arkadaşında shenzenden söylemiş sürate verilmiş onunki yanlış hatırlamıyorsam kepenss hocamindi emin değilim yanlış olmasın.

Geri