❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Hocam senin pcb farkli bu arada bendeki DynaTab 75x den değil bu pcb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu resimden bahsediyorum.
PCB fotoğrafta gözükmüyor nasıl anladınız ?

dün çalışan tuş gitti bugün ya, 8 tuşu çalışmıyor akıl sağlığımı yitirdim

sürat kargo bi bende mi bu kadar kötü çalışıyor ? 1 haftadır gezdiriyorlar kargoyu hala teslim alamadım
benimkiler beni aradı yasaklı bölge orası dedi getiremeyiz ne zaman gelip alırsınız dediler zorladım zorladım mahallenin aşağısına kadar getirtebildim

bana yenisini yollayacaklarını belirten bir mail attılar yanwen ile gönderilmesini ve faturada 20-25 dolar gösterilmesini istedim okeylediler bakalım

bu şekilde tüketiciyi düşünseler şu an bu sorunları yaşıyor olmazdık hocam zaten firma %100 kusurlu bu konuda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim durumun aynısı lehimi kopmuştu fakat bende bir tuş değil alt tarafta ki tüm tuşlar gitti imha ettim zaten klavyeyi
Adamlar dün yazdığımı bana göndermişler ksksksksksksk.
50$'lik bir klavye al diyorlar. Yeni ürün size gelince bozuk klavyenin imhasini at 50$'ı iade edelim.

Merhaba,

Yanıtınız ve paylaştığınız video için teşekkür ederiz. Yaşadığınız durumla ilgili hayal kırıklığınızı tamamen anlıyoruz.

Arızalı klavyelerin imha edilmesi politikası, tüm müşteriler için adil bir süreç sağlamak amacıyla uygulanmaktadır ve klavyenin tamamen işlevsiz hale getirilmesini amaçlamaktadır. Bu sürece gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.

Eğer bu süre zarfında kullanabileceğiniz bir klavyeniz olmamasından endişe ediyorsanız, alternatif bir çözüm sunabiliriz. 50 dolarlık bir ücret ödemeyi kabul ederseniz, size yeni bir klavye göndeririz. Yedek ürünü aldıktan sonra, arızalı klavyeyi tamamen işlevsiz hale getirdiğinizi gösteren bir video gönderirsiniz. Bu videoyu aldıktan hemen sonra 50 dolarlık ücreti size iade ederiz.

Nasıl ilerlemek istediğinizi bize bildirirseniz, size en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışacağız.

Sabırlı ve anlayışlı yaklaşımınız için tekrar teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

bana yenisini yollayacaklarını belirten bir mail attılar yanwen ile gönderilmesini ve faturada 20-25 dolar gösterilmesini istedim okeylediler bakalım
Benden video istediler şunu bunu yap dedikleri. 7 dakikalık video çektim attım şimdi. Umarım başka bir model gönderir veya iade ederler, çünkü yeni gelecek olanın bundan farklı olacağına inanmıyorum. Klavyeyi test ettim yattım uyudum. Uyandım kullanayım dedim, çünkü iyi modlanmış, tactile hissi hoş bir klavye. Bir sıra komple bozulmuş :D

1753697988692.webp

benimkisi boyle gozukuyo suan ama dun yoktu hicbiri delivered to local carrier diyo ama mesajda gelmedi

Geri