❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

degisim urunu olarak aula f65 alanlar yazabilir mi firmware i yukluyorum alt fn versiyon firmaware daha sonra driver i aciyorum ama sistem gormuyor klavyeyi driver i kullanamadim firmware i yuklerken burn pass kisminda passdeyken yukleme cikiyorum klavyenin isiklari sonuyor kabloyu cikar tak yapiyorum calisiyor klavye ama driver gelmiyor

Gümrükte kalan ürün için para iadesi yaptılar. Ek75 için tam iade aldım. Diğer siparişim olan cidoo aras kargoda şuan bekliyorum.

ikinci gelen klavyede bozuk geçen çalıştırmıştım tuşları ama gene bozuldu kronik bir klavye tam anlamıyla iade için mail attım.

aynen 3.dynatab geldi hepsinde aynı problem var tuşlar gidiyor 1 saatliğine sonra geri geliyor bazen gelmiyor çözen yok galiba forumda bu sorunu

elimizdeki bataryalari nasil powerbank yapariz beyler 3.7 lik mi 5 lik mi kaclik bataryalar bunlar

aynen 3.dynatab geldi hepsinde aynı problem var tuşlar gidiyor 1 saatliğine sonra geri geliyor bazen gelmiyor çözen yok galiba forumda bu sorunu
Hocam sorun çözülmüyor. Çözseniz bile bir süre sonra yine aynı veya farklı sorunlar çıkıyor. Şuan tr gönderimleri olmadığı için hediye kartı yerine direk iade sunuyorlar. İade edip paranızı almanızı tavsiye ederim.

Hocam sorun çözülmüyor. Çözseniz bile bir süre sonra yine aynı veya farklı sorunlar çıkıyor. Şuan tr gönderimleri olmadığı için hediye kartı yerine direk iade sunuyorlar. İade edip paranızı almanızı tavsiye ederim.
Hocam tüm parayı aide ediyorlar mı ? Gönderimi kapatmışlar. Benim de bir tanesi patladı açıkcası.

Yunexpress Türkiye'ye gönderim yapmaya başladı bu konuyu konuşmak isteyen var mı epomaker ile

Ekler

• 1000105262.webp
    1000105262.webp
    41.4 KB · Hit: 38
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,738
Üyeler
184,676
Son üye