Marginale
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,172
Hepsi bozuk yeni gelsede bozuk gelecek. Çocuk sana izah etmiş işte paranı almaya çalışsana.email attım umarım yenisini alabilirim
Son düzenleme:
Hepsi bozuk yeni gelsede bozuk gelecek. Çocuk sana izah etmiş işte paranı almaya çalışsana.email attım umarım yenisini alabilirim
Pcb bozuk direkt çözümü yokaynen 3.dynatab geldi hepsinde aynı problem var tuşlar gidiyor 1 saatliğine sonra geri geliyor bazen gelmiyor çözen yok galiba forumda bu sorunu
Pcb bozuk direkt çözümü yok
Hocam sorun çözülmüyor. Çözseniz bile bir süre sonra yine aynı veya farklı sorunlar çıkıyor. Şuan tr gönderimleri olmadığı için hediye kartı yerine direk iade sunuyorlar. İade edip paranızı almanızı tavsiye ederim.aynen 3.dynatab geldi hepsinde aynı problem var tuşlar gidiyor 1 saatliğine sonra geri geliyor bazen gelmiyor çözen yok galiba forumda bu sorunu
Valla kardeşim yapmayı becerirsen 10.000 lik dfgdfgdfgelimizdeki bataryalari nasil powerbank yapariz beyler 3.7 lik mi 5 lik mi kaclik bataryalar bunlar
Hocam tüm parayı aide ediyorlar mı ? Gönderimi kapatmışlar. Benim de bir tanesi patladı açıkcası.Hocam sorun çözülmüyor. Çözseniz bile bir süre sonra yine aynı veya farklı sorunlar çıkıyor. Şuan tr gönderimleri olmadığı için hediye kartı yerine direk iade sunuyorlar. İade edip paranızı almanızı tavsiye ederim.
Yanwen de her zaman gönderim yapıyordu hiç kapanmadı olayın bence kargo şirketi ile alakası yok gaming gene ürünler geldiği gibi kapandı epomaker.Yunexpress Türkiye'ye gönderim yapmaya başladı bu konuyu konuşmak isteyen var mı epomaker ile