bahtsizbedevi23
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 575
Bugün oyundan birilerini buldum seçkin girdik. Rakip haritada dust2 banlamis mirageda iyiler bizde mirage banladik nuke ve train bıraktık yani onlar train banlar nuke oynariz dedik nuke banladilar train girdik kimse bilmiyor haritayı bende bilmiyorum ama rakipte bilmiyor yani adam akıllı oynarsak alırız. Ct başladık ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum ct tarafında 12 rauntta 10 kill almışım ama hep kritik yani bombayı düşürüp bombayı koruyorum 3-4 raunt fark atmışız t geçtik beraber oynayıp beraber Rush atmak gerekiyorken bunların hepsi ayrı oynuyor yanına biri gelen küfrediyor ne geliyon diye zaten haritayı bilmiyonuz bu nasıl oyun. Hepsi öldü tek başıma bombayı kurdum adam Shift basmış arkamdan gelmiş vurmuş beni taba basınca ilk sırada ben varım o rauntu verince bir baktım hepsi ana avrat sövüyor zaten buraya kadar çoğunlukla ben tasimisim öndeyiz 15-16 yaşındaki veletlerin ağzına meze oluyoruz. Yani bu hep böyle bu oyunda arada bir düzgün adamlar denk geliyor globalde bizim irkimiza kufretmelerine kebab diye dalga gecmelerine falan şaşmamak lazım herhalde yabancılar kendi aralarında tartışınız birbirlerine sen Türk'sün diyorlar öyle bir adımız çıkmış yani.