Neler Yeni

Türklük üstünlük sebebi midir?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Geçen gün bir konuda İsmet Özel'in sözünü paylaştım sonrasında ortalık biraz karıştı. Konu neden açıldı bilmiyorum ama benim yüzümden olabilir.
Yok hocam o konudan ziyade sosyal medya vs de

-nisay

80+ Bronze
Yahudilerin iqları çok daha yüksek bizden ama bunun saf zekayla olduğunu düşünmüyorum. sadece genle değil. eğitim çok önemli. eğitimleri bizden çok daha iyi.

Hanaz

80+ Gold
Yahudilerin iqları çok daha yüksek bizden ama bunun saf zekayla olduğunu düşünmüyorum. sadece genle değil. eğitim çok önemli. eğitimleri bizden çok daha iyi.
*Deprem oldu*
-Beyler yeni sistemimiz hayırlı olsun
*yeni bakan atandı*
-bu eski bakan hiç bir şey bilmiyor liseden türev integrali kaldırıyoruz
*yeni sistem beğenilmedi*
-daha iyi bir eğitim için yeniden müfredat değişikliğine gidiyoruz
*matematik zor din kolay ders*
-eğitimde din dersini arttırma çabasındayız

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,436
İsim
Hakan
tabii ki de değildir , hiçbir ırk bir üstünlük ya da alçaklık sebebi olamaz

Ecdadını ve ecdadının yaptığı tarihteki gurur duyulacak şeyler ile gurur duymak ve övünmek ise ayrı düşünülmesi gerekir ki bunlar üstünlük ya da yücelik vesilesi değildir

Türk , Kürt , İngiliz, ermeni gibi ırkların tek manası şu ki genetik benzerlik , yaşadığı yer, dünyaya gelmeye vesile olan kişiler vs gibi şeyleri ifade eder

Yani dünyada ki en esassız dava sahiplerinden sayılır ırkçılar , hiçbir esası yok benim annemin,dedemin,atalarımın genleri çok kaliteliydi onun için ben de çok kaliteliyim gibi bir mantıksız fikir silsilesi

Üstünlük ilim ile olur ahlak ile olur insanlığa fayda ile olur

Kısaca Ahlaklı bir Kürt profesör , tecavüzcü bir Türk’e bin defa tercih edilir ve üstündür
Küfürbaz,ahlaksız bir Türk ,edepli bir Arap doktordan yüz defa alçak sayılır
(Doktor ve profesör sıfatlarını ilim sahibine örnek olsun diye ekledim)
Ahlak diye bir şey yok, orta doğu ve hindistan pakistan hariç diğer ırkların üstünlüğü olmayabilir

EsdeathSama

80+ Bronze
o sırada kökeni kalmayan "amerikalılar" o.O2

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,727
İsim
Oozdmrsm

Ecdadını ve ecdadının yaptığı tarihteki gurur duyulacak şeyler ile gurur duymak ve övünmek ise ayrı düşünülmesi gerekir ki bunlar üstünlük ya da yücelik vesilesi değildir

Türk , Kürt , İngiliz, ermeni gibi ırkların tek manası şu ki genetik benzerlik , yaşadığı yer, dünyaya gelmeye vesile olan kişiler vs gibi şeyleri ifade eder

Yani dünyada ki en esassız dava sahiplerinden sayılır ırkçılar , hiçbir esası yok benim annemin,dedemin,atalarımın genleri çok kaliteliydi onun için ben de çok kaliteliyim gibi bir mantıksız fikir silsilesi

Kısaca Ahlaklı bir Kürt profesör , tecavüzcü bir Türk’e bin defa tercih edilir ve üstündür
Tamam kardeşim hadi niloya izlemeye devam et

Kratos2008

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Ömer
Steam
1316142768

hayır tabikide.

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,727
İsim
Oozdmrsm

Emsal

80+ Silver
Helal olsun lan. Valla öyle bi cevap verdin ki elim ayağıma dolandı bir şey yapamıyorum(!)
1710148819750.png

Cevap vermeyi böyle sanacak kadar acizsin çünkü, hakaretten başka cevap öğrenememişsin henüz, kendi yazdığın söze bile tahammül edemeyecek kadar da gelişmemiş bir iraden var

Normal bir insani yapıya ulaşmanı isterim tabii ki, Allah nasip etsin

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,789
Üyeler
167,552
Son üye