Cat5-e üstü herhangi bir kablo alabilirsin.Turknet 1000 mbit download 1000 mbit upload gigafiber ev interneti çektik modem ortalama 10-15 metre uzaklıkta en az kayıp yaşatacak kaliteli bi ethernet kablosu lazım
Cat6 alacağım zaten aslında zaten kabloları biliyorum sadece en son 10 yıl önce ethernet kablosu aldım o yüzden fiyatlar ne durumda bilmiyorum uygun fiyatlı bi kablo tavsiyesi istemiştimCat5-e üstü herhangi bir kablo alabilirsin.
6 ay boyunca Aylık 250 tl daha sonra 500 modem ve kurulumu hediye ettilerAylık ücreti nedir
499₺Aylık ücreti nedir
Alfais Cat7 yorumlarda 1gbps aldıklarını söylemişler bulabilirsen ugreen marka al ben bulamadımTurknet 1000 mbit download 1000 mbit upload gigafiber ev interneti çektik modem ortalama 10-15 metre uzaklıkta en az kayıp yaşatacak kaliteli bi ethernet kablosu lazım
https://www.amazon.com.tr/Ethernet-...2lkZ2V0TmFtZT1zcF9waG9uZV9zZWFyY2hfYXRm&psc=1 660 lira değer miAlfais Cat7 yorumlarda 1gbps aldıklarını söylemişler bulabilirsen ugreen marka al ben bulamadım
Değmez arkadaşın attığını al istersen
cat 7 kablo tavsiye ederim.Tamamdır teşekkür ederim eve geçince alacağım bi yarım saate yine daha iyi bir şey varsa atarsanız sevinirim
BedavaCat6 alacağım zaten aslında zaten kabloları biliyorum sadece en son 10 yıl önce ethernet kablosu aldım o yüzden fiyatlar ne durumda bilmiyorum uygun fiyatlı bi kablo tavsiyesi istemiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:
6 ay boyunca Aylık 250 tl daha sonra 500 modem ve kurulumu hediye ettiler