kanka uplod 40 farkındamısınEve yeni girdim, internet 2 gün önce ev boyanırken bağlanmıştı. Sadece geldim modemi ve diğer sağlayıcıyı prize taktım Wifi a bağlanıp hemen speedtest üzerinden hız testi yaptım sonuçlar aşağıda.
Ev vdsl 2 destekliyor, modemde ZYXL-5221
Neden Download ve Upload düşük?
Modem arayüzünden yapmam gereken bir şey var mı?
Yani?kanka uplod 40 farkındamısın
Şimdi siz 100 MBPS'lik bir paket mi kullanıyorsunuz yoksa 1 GBPS yani 1000 MBPS bir paket mi?Kendimi NASA gibi hissediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modem sanırım en fazla 300mbps destekliyormuş. Fiber destekli daha iyi bir modem alsam 1000mbps görür mü?
upload normalde o pakette 8 olması gerek diye biliyorum hadi en fazla 10 dur upload yayın vs şeylerde çok önemlişahsen bana 52 dowland 40 upload verseler süper olurduYani?
Türknetin 100 liralık paketiŞimdi siz 100 MBPS'lik bir paket mi kullanıyorsunuz yoksa 1 GBPS yani 1000 MBPS bir paket mi?
EvetTurkNet Gigafiber mi?
5GHz bağlanabiliyorsanız öyle test edin.
Hocam ben alırken vdsl 2 gözüküyordu sonra modemin yanına gidip test ettiğimde 5ghz kullanıldığını ve 360 a yakın upload verdiğini gördüm. Birde bendeki modem (zyxl 5221) 300mbps verebiliyor diye biliyorum ama nasıl oluyorda 5ghz üzerinden 360 mbps upload verebiliyor? Kablolu daha deneyemedim yarın onu da test eder atarım.5GHz bağlanabiliyorsanız öyle test edin.
Konuda bir VDSL2 demişsiniz bir 2.4GHz testi yapıp 5GHz demişsiniz. Çorba olmuş.
VDSL falan değil hocam bu, fiber.Hocam ben alırken vdsl 2 gözüküyordu sonra modemin yanına gidip test ettiğimde 5ghz kullanıldığını ve 360 a yakın upload verdiğini gördüm. Birde bendeki modem (zyxl 5221) 300mbps verebiliyor diye biliyorum ama nasıl oluyorda 5ghz üzerinden 360 mbps upload verebiliyor? Kablolu daha deneyemedim yarın onu da test eder atarım.
Peki başka modem alsam 1000mbps kullanabilir miyim?VDSL falan değil hocam bu, fiber.