🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

trouya

80+
Reaksiyon skoru
97
1765259231226.webp

Taahhütsüz yüksek hız isteyenler için müq kampanya.

Alıntıyı görüntüle
Taahhütsüz yüksek hız isteyenler için müq kampanya.
Bence Türk Telekom altyapısına sahip kullanıcıların geçmesi mantıklı değil çünkü simetrik değil. Aynı paralara Türk Telekom taahhütlü hizmet veriyor hem zamlardan bir süre etkilenmezsiniz.

TT ile sözleşme yapmak daha mantıklı çünkü ekonomi yerinde durmuyor o yüzden para komik durumlara gelebiliyor

bu konu hakkında çok fazla şikayet olmuştu. Öncesinde herkese altyapınız maks 100mbps destekleniyor dendi. Fazla ısrar ettiğinizde ise 200-1000mbps hızları sadece belirli bölgede olanlara verildiği söylendi. Bazı kullanıcılar iptal aşamasında verildiğini falanda söylediler. Şahsen bende btk’ya şikayette bulunmuştum. Ortada çok ciddi bir hizmet eşitsizliği bulunuyordu.

Bence Türk Telekom altyapısına sahip kullanıcıların geçmesi mantıklı değil çünkü simetrik değil. Aynı paralara Türk Telekom taahhütlü hizmet veriyor hem zamlardan bir süre etkilenmezsiniz.
Taahhüüt bazen büyük sıkıntı oluyor bizim binaya turknet kendi altyapısını getirdi 4-5 aydır çalışma var eğer önceden veriyor olsaları ttnet taahhütümü hiç yenilemezdim şuan taahhüt bitmesini bekliyorum bu durumda olanlar için kullanılabilir bir kampanya bence

Sadece Türkcell 1000mbit altyapısı var. Superonline 700₺ ama kimse önermiyor forumda. Telekom altyapısı ise vdls2. Buna geçmek çok isterdim.

bizim eve yıllardır ftth gelmedi

alt yapıyı bir düzeltemediler taşınacağım ev bakıyorum kriterler arasında ciddi ciddi fiber internet var :D

türknetin ne kötü yanı var

Taahhüüt bazen büyük sıkıntı oluyor bizim binaya turknet kendi altyapısını getirdi 4-5 aydır çalışma var eğer önceden veriyor olsaları ttnet taahhütümü hiç yenilemezdim şuan taahhüt bitmesini bekliyorum bu durumda olanlar için kullanılabilir bir kampanya bence
valla bulundugum sehre 1000 turknet gelmesi zor o yüzden ben verdim 18 ay

Sizce Vodafone ev İnterneti nasıldır. Altyapı olarak türk telekomun fiberi var ve fiyatı Türk Telekom dan daha uygun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,646
Üyeler
186,085
Son üye
Ysmatl
Geri