Bence Türk Telekom altyapısına sahip kullanıcıların geçmesi mantıklı değil çünkü simetrik değil. Aynı paralara Türk Telekom taahhütlü hizmet veriyor hem zamlardan bir süre etkilenmezsiniz.Alıntıyı görüntüle
Taahhütsüz yüksek hız isteyenler için müq kampanya.
sonunda
Taahhüüt bazen büyük sıkıntı oluyor bizim binaya turknet kendi altyapısını getirdi 4-5 aydır çalışma var eğer önceden veriyor olsaları ttnet taahhütümü hiç yenilemezdim şuan taahhüt bitmesini bekliyorum bu durumda olanlar için kullanılabilir bir kampanya benceBence Türk Telekom altyapısına sahip kullanıcıların geçmesi mantıklı değil çünkü simetrik değil. Aynı paralara Türk Telekom taahhütlü hizmet veriyor hem zamlardan bir süre etkilenmezsiniz.
![]()
Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom
Türk Telekom'un ayrıcalıklı evde internet dünyasına katılmak ister misin? Türk Telekom evde internet kampanyaları, paketleri ve fiyatları için hemen tıkla!bireysel.turktelekom.com.tr
valla bulundugum sehre 1000 turknet gelmesi zor o yüzden ben verdim 18 ayTaahhüüt bazen büyük sıkıntı oluyor bizim binaya turknet kendi altyapısını getirdi 4-5 aydır çalışma var eğer önceden veriyor olsaları ttnet taahhütümü hiç yenilemezdim şuan taahhüt bitmesini bekliyorum bu durumda olanlar için kullanılabilir bir kampanya bence