TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 4,569
türktelekom fiberi kurduktan 9 ay sonra binama verdi aktifliği öyle düşünelim hocamtürk telekomun yazdığım sürede yaptılar herşeyi
türktelekom fiberi kurduktan 9 ay sonra binama verdi aktifliği öyle düşünelim hocamtürk telekomun yazdığım sürede yaptılar herşeyi
hocam netspeed geçmeyi düşünüyorum 6 ay sabit fiyat 230 tl para çektiler misben kaldım kardeş ben kaldım..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yolculuk nereye hocam ben de arada kaldım değişsem mi
bende comnet, gibirnet ve netspeed arasında kaldım ne yapsam acabahocam netspeed geçmeyi düşünüyorum 6 ay sabit fiyat 230 TL para çektiler mis
hocam diyorsanız benim binamın cevremin alt yapısı saglamdır ben hayatımda arıza kaydı acmadım müşteri temsilicisinin sesini dahi duymadım diyorsanız com tercih edebilirsiniz kullanıcısı olarak söylüyorum ama dersen ben her hafta yada ayda 1 2 temsilci ararım arıza kaydı acarım benım binam cevrem alt yapı konusunda sıkıntı zırt pırt net kopara bizim buralarda diyorsan uzak durbende comnet, gibirnet ve netspeed arasında kaldım ne yapsam acaba
hocam 2019dan beri aynı evde aynı altyapıyı kullanıyorum toplasanız 3 kere aramamışımdır destek hattınıhocam diyorsanız benim binamın cevremin alt yapısı saglamdır ben hayatımda arıza kaydı acmadım müşteri temsilicisinin sesini dahi duymadım diyorsanız com tercih edebilirsiniz kullanıcısı olarak söylüyorum ama dersen ben her hafta yada ayda 1 2 temsilci ararım arıza kaydı acarım benım binam cevrem alt yapı konusunda sıkıntı zırt pırt net kopara bizim buralarda diyorsan uzak dur