550-600 e yine okeyim ama 700 fuhuş bir fiyat.Allahsızlar ya 700 yapmak nedir
Kurulum+aktivasyon ücreti de eklenecek gene aynı fiyat olacak neredeyseattığım yorum 50 mbps paketler için hocam. Türk Telekom 18 aylık taahhüt yapıyor ve aya vurunca 666 tl. turkcell 12 ay taahhüt yapıyor ve aya vurunca 550 tl
Bizde altyapı yoktu yeni geldi fakat fiyatlar çok yüksek ilk gelenlere indirim falan yok muTurkcell Sol fiber kullanıyorum.
1000/50 aylık 600₺ ödüyorum.
peşin fiyatına 6 taksit olması iyiymiş. bir taşınma işleri olabilir olmazsa duruma göre kampanyaya başvururum ben de.Evet, peşin ödeme ile 10.08.25 tarihine kadar şuanki fiyatı geçerli tutarak 1 senelik veriyor ve yukarıdaki kartlara 6 aya kadar taksit seçenği var vade farksız çoğu firmadan önde hele gigafiber varsa3 ay once geldi bana direkt ay basi uzatacagim.
Bende ilk aldığımda 12 ay sabit fiyat diye biliyordum fakat ilk 3 ay dediler ve farklı fiyat ödedimAlıntıyı görüntüle
Ocak ayına kadar bu zamdan etkilenmeyeceğim sonrası allah kerim ne olur bakıcaz peşin ödemiştim.
Gigafiber gelmiş olsa 12 aylık taksitlendirirdim. Yandaki sitede var sokakta var bi türlü sitemize gelmedibende hiç bilmiyorum ama fiyatı çok uygun