- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,588
16 mbps bunlarda kaç lira ya bilgi bulamadım
Bilmiyorum ama bende ilk defa geçtim sole.Bizde altyapı yoktu yeni geldi fakat fiyatlar çok yüksek ilk gelenlere indirim falan yok mu
Hayır ama yaklaşık 5 yıldır discord sunucularındayım yaptıkları hizmeti çok yakından takip ediyorum tavsiye edipte memnun kalan arkadaşlarım olduGibir net kullandın mı
Davet kodu istersen atarim yazarsin 1 ay eklenirpeşin fiyatına 6 taksit olması iyiymiş. bir taşınma işleri olabilir olmazsa duruma göre kampanyaya başvururum ben de.
700 de olsa şu internet için hala en ucuzu.Bende türknet gigafiber kullanıyorum arkadaşlar hızları alıyorum değiştirmeme gerek var mı? ( alt yapı en fazla 50 mb veriyor. Türknet altyapısı bulunduğum yere bir kaç ay önce geldi o şekilde geçtim)
TürkNet altyapısındaysan değiştirme hocam 1400tlye kadar gideri var benceBende türknet gigafiber kullanıyorum arkadaşlar hızları alıyorum değiştirmeme gerek var mı? ( alt yapı en fazla 50 mb veriyor. Türknet altyapısı bulunduğum yere bir kaç ay önce geldi o şekilde geçtim)
Aynen türknet’in kendi altyapısı hocam sağolasın.TürkNet altyapısındaysan değiştirme hocam 1400tlye kadar gideri var bence