16 alma ihtimalide var
100mbps'e kadar altyapın ne alıyorsa upload veriyor
Kendi altyapısı 100 destekli ama heryerde bu hızı veremez. Santrele uzaksa 16-8 falan alabilir. Alabileceğiniz maksimum hız diye bir şey yazmıyor muya aga öyle değil türknetin kendi altyapısı varmış ondan
Oradan alt kısımlara doğru in, ve altyapın en yüksek kaç Mbps destekliyor diye bi' bak.
Ben kurulum ücreti vermedim TTneti iptal etmeden talep oluştur 20 dakka kesintin oluyo geçiyosun direkt. Turk telekom beni 6 yıl boyunca süründürdüAğa kesinlikle türknet kullanma berbat bir kurum zaten fiyat farkıda ordan çıkıyor bir dosya gönderiyorsun 3-4 gün onu kurulum ücreti 100 TL bir sorun olduğu zaman arıcan konuşacan kimse yok online üzerinden root koymuşlar aynısı yazıp duruyorlar belli süre kullandım keşke aradaki fiyat farkını verseydim de başka bir sunucu kullanamadım çok dedim adamlar çok bilgisiz geldi şuan gördüğüm kadarıyla en iyisi Turkcell ve türktelekom
Bende türknetten hiç memnun kalmadımBen kurulum ücreti vermedim TTneti iptal etmeden talep oluştur 20 dakka kesintin oluyo geçiyosun direkt. Turk telekom beni 6 yıl boyunca süründürdü
Taş kağıt makas. Ama en azından taahhüt yok beğenmezse çıkarBende türknetten hiç memnun kalmadım
Kanka burası sadece Türknet için olanı söylemiyor mu?Alıntıyı görüntüle
güvenme buraya dostum 80mbps alıyorum şuan vodafone net fiberden :d