TurkNet'in sorunlarını anlatmaktan yoruldum.
Rakamları pek bilmiyorum dediğim gibi. VDSL ile 100 aldıktan sonra neden fiber geçmiyor ki akıl almaz şeyler? ben izmir'i çanakkaleye bağlayan caddeden 50mt ileride ve caddeyle dümdüz bağlantılı bir yolun üzerinde oturuyorum, arkamda izban var ve çiğli'nin en büyük devlet hastanesi. ama bir...
donanimarsivi.com
Son 1 aydır sürekli internet kesintisi oluyor. Kesintiler de 4-5 gün sürüyor.
TurkNet aktif altyapısında (YAPA) bulunmama ve 100 Mbps'e kadar sınırsız pakete abone olmama rağmen. Alabildiğim max. değer 4 Mbps.
Bu durumu TurkNet'e ilettim ve kendileri de bunu onaylıyor. Daha fazla hız alamayacağımı belirtiyor.
Yani TurkNet abonesi olmak biraz rus ruleti oynamak gibi.
Herkese "size müthiş hızlı bilmem ne bilmem ne blablabla internet vereceğiz" diyorlar. Ama 1000 kişiden 1 tanesi falan görüyor o interneti.
Zamanında da şikayetvar sitesinde 6 aylık kullanımda yaşadığım sorunları aktarmıştım.
Forum içerisinde arama yaptığımız zaman cevapları bulamıyoruz.
Eğer arama özelliği çalışsaydı, daha eski konu ve mesajlarda anlattığım şeyleri de eklerdim.
Referans kodu ile abone olundu ve imzalanan sözleşmede "ücretsiz kurulum" yazdığını görebilirsin.
Ama Eylül-Ekim-Kasım aylarında 30 TL taksit halinde 90 TL kurulum ücreti alındı.
Bu haksız ücret talebine itirazlar edildi, bu süreçte faturalar ödenmedi. TurkNet "sistem hatası" olmuş dedi.
Ama "sistem hatası" dedikleri şeyi düzeltmediler ve geçen süreçte ekstradan gecikme faizi + hat açma kapama ücreti de eklediler.
Yani şu firmanın ne kadar rezil ve dolandırıcı olduğunu benim anlatmama gerek yok. İnternet üzerinde bas bas bağıran binlerce kullanıcı var.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
3 ay için 227,97 TL ödenmesi gerekiyorken. TurkNet'in gönderdiği 3 aylık fatura ücreti 343,78 TL // Yani 115.81 TL daha fazla.
Ayrıca 2019 Kasım ayında ödenen ve tamamen kapanan 132 TL'lik fatura için 2020 Ocak ayının ortasında arayıp 15-20 TL daha ücret isteyen,
ve bunu "fatura borcu" olarak sisteme ekleyen.
Gerekçe olarak "sistemde bir arıza olmuş, Kasım faturası eksik ödenmiş, 1 hafta içinde borç ödenmezse ekstradan kesme açma ücreti de yansır" gibi saçma sapan durumlar yaratabiliyor.