Türknet Digitürk dolandırılıcığı

furkaann

80+
Reaksiyon skoru
93
TürkNet'e geçiş yapıyoruz ve başvurduktan 1 hafta sonra bizi bir tane numara arayıp yok türknet digitürk vs kampanyası var katılın falan filan diyorlar düpe düz dolandırıcılık yapıyorlar ve çoğu kişinin başına bu durum gelmiş
1. Sorum Benim numaram ve türknete geçiş yaptığım nasıl bu kişilere verildi ve beni nasıl bu kadar rahat arayıp dolandırmaya çalışıyorlar?

o türknete geçmek istediğim güne lanet olsun. her gün dijitürk bilmem ne internet diye arıyorlar. Engellemekten bıktım.

Türknet'te bu olay yıllardır var. İnatla kendileriyle alakası olmadığını söylüyorlar fakat nedense hep Türknet'e geçenlerde başlıyor bir anda. Veriler pek emin ellerde değil maalesef. Bu arayanlardan bıktım artık bir günde 4-5 kere arıyorlardı bir ara.

o türknete geçmek istediğim güne lanet olsun. her gün dijitürk bilmem ne internet diye arıyorlar. Engellemekten bıktım.
Türknet ile alakası yok. Turktelekom kullanıyorum bana da bu tip arama geliyor.

Türknet'te bu olay yıllardır var. İnatla kendileriyle alakası olmadığını söylüyorlar fakat nedense hep Türknet'e geçenlerde başlıyor bir anda. Veriler pek emin ellerde değil maalesef. Bu arayanlardan bıktım artık bir günde 4-5 kere arıyorlardı bir ara.
Bu tarz aramaları engellemek için TürkNet'in abonelik tarafından numaramı değişip kullanmadığım numaramı versem olur mu acaba

Türknet ile alakası yok. Turktelekom kullanıyorum bana da bu tip arama geliyor.
Benim verilerimi türknet sattı. Adım gibi eminim. Türknete geçmek istedim. Belge falan doldurdum sonra port yok diye aboneliği iptal etmek zorunda kaldım. Her allahın günü arıyorlar.

Bu tarz aramaları engellemek için TürkNet'in abonelik tarafından numaramı değişip kullanmadığım numaramı versem olur mu acaba
Çoktaaan gitti veriler değiştirme boşa :D

doğrudur ama yıllardır şlahsen ben hiç aranmadım türknet kuıllanıyorum. saçmalamya başladılar zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,350
Üyeler
184,928
Son üye
fatih0660
Geri