Beyaz ekranda kalıyor, ben Türknet kullanıyorken de böyleydi hâlâ düzeltememişlerKonudan alakasız ama şuan türknetin sitesine giriş yapabilen var mı?
aynısını babamda yaşadı 50 altyapınız var internetinizin taahütü bitiyor dediler kurulum ücreti ödedikTürkNet'e geçiş yapıyoruz ve başvurduktan 1 hafta sonra bizi bir tane numara arayıp yok türknet digitürk vs kampanyası var katılın falan filan diyorlar düpe düz dolandırıcılık yapıyorlar ve çoğu kişinin başına bu durum gelmiş
1. Sorum Benim numaram ve türknete geçiş yaptığım nasıl bu kişilere verildi ve beni nasıl bu kadar rahat arayıp dolandırmaya çalışıyorlar?
hocam bende aynısını yaşamıştım, sonra tekrar arayıp digitürk falan istemiyoruz vs diyip kapattım bi daha aramadılar.TürkNet'e geçiş yapıyoruz ve başvurduktan 1 hafta sonra bizi bir tane numara arayıp yok türknet digitürk vs kampanyası var katılın falan filan diyorlar düpe düz dolandırıcılık yapıyorlar ve çoğu kişinin başına bu durum gelmiş
1. Sorum Benim numaram ve türknete geçiş yaptığım nasıl bu kişilere verildi ve beni nasıl bu kadar rahat arayıp dolandırmaya çalışıyorlar?
Hayır, kullanmadım& iletişime geçmedim.Daha önce Türknet kullandın mı? Ya da herhangi bir şekilde iletişime geçtin mi?
1 yıldır Türknet kullanıyorum beni arayan soran yok kırıldım gücendim.TürkNet'e geçiş yapıyoruz ve başvurduktan 1 hafta sonra bizi bir tane numara arayıp yok türknet digitürk vs kampanyası var katılın falan filan diyorlar düpe düz dolandırıcılık yapıyorlar ve çoğu kişinin başına bu durum gelmiş
Konudan alakasız ama şuan türknetin sitesine giriş yapabilen var mı?
Ben girebiliyorum.Beyaz ekranda kalıyor, ben Türknet kullanıyorken de böyleydi hâlâ düzeltememişler![]()
Bizzat Türknet veriyor verileriTürkNet'e geçiş yapıyoruz ve başvurduktan 1 hafta sonra bizi bir tane numara arayıp yok türknet digitürk vs kampanyası var katılın falan filan diyorlar düpe düz dolandırıcılık yapıyorlar ve çoğu kişinin başına bu durum gelmiş