Türknet Digitürk dolandırılıcığı

Konudan alakasız ama şuan türknetin sitesine giriş yapabilen var mı?

Beni her aradıklarında numarayı kaydettim. En son numaraların hepsini turknete verdim dolandırıcılar adınızı kullanıp arama yapıyor diye. Numaraları bırak her şeyi sizdiriyorlar adam bana abonelik tarihimi verdi kapatıp turknetle sağlam bir şekilde kavga ettim bu ne biçim iş diye. Hala aynı tas aynı hamam

TürkNet'e geçiş yapıyoruz ve başvurduktan 1 hafta sonra bizi bir tane numara arayıp yok türknet digitürk vs kampanyası var katılın falan filan diyorlar düpe düz dolandırıcılık yapıyorlar ve çoğu kişinin başına bu durum gelmiş
1. Sorum Benim numaram ve türknete geçiş yaptığım nasıl bu kişilere verildi ve beni nasıl bu kadar rahat arayıp dolandırmaya çalışıyorlar?
aynısını babamda yaşadı 50 altyapınız var internetinizin taahütü bitiyor dediler kurulum ücreti ödedik

Bu arada millenicomdada vardı aynısı

TürkNet'e geçiş yapıyoruz ve başvurduktan 1 hafta sonra bizi bir tane numara arayıp yok türknet digitürk vs kampanyası var katılın falan filan diyorlar düpe düz dolandırıcılık yapıyorlar ve çoğu kişinin başına bu durum gelmiş
1. Sorum Benim numaram ve türknete geçiş yaptığım nasıl bu kişilere verildi ve beni nasıl bu kadar rahat arayıp dolandırmaya çalışıyorlar?
hocam bende aynısını yaşamıştım, sonra tekrar arayıp digitürk falan istemiyoruz vs diyip kapattım bi daha aramadılar.

1 yıldır Türknet kullanıyorum beni arayan soran yok kırıldım gücendim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konudan alakasız ama şuan türknetin sitesine giriş yapabilen var mı?
Beyaz ekranda kalıyor, ben Türknet kullanıyorken de böyleydi hâlâ düzeltememişler :D
Ben girebiliyorum.

banada yaptılar telefon açtıklarında sizi şkayet edecem diyin direkt yüzünüze kapatıyorlar ve daha aramıyorlar

Bizzat Türknet veriyor verileri 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,356
Üyeler
184,927
Son üye
fatih0660
Geri