Evraklar kac günde elinize ulaştıTürknet de Millenicom gibi kurye sistemine mi dönmüş? Ben geçen sene aldığımda evrakları imzalayıp posta yoluyla göndermiştim, söyledikleri adrese. Sonra superonlinedan direk türknete geçişim olmuştu. Yani kimse gelmeden. Simdi sistem değişti mi?
daha dur ay sonuna çok var ve de ay sonuna kadar mütevazi ses tonunda bir kadın seni birçok kez arayıp, o kadar meşguller ki henüz size gelemediler, gelmek üzereler konunun takibindeyiz, ha geldiler ha gelecekler, cümleleriyle seni oyalayıp ay sonu gece 23.59 da ekibi gönderecek. sana bırak bir günü birkaç saat fazladan internet kullandırmak istemiyorlar ) Ayın başı 1'ine kadar daha çoooook beklersin Türknet pişmanlıktır..Pazar günü başvurduk kurye gelecek dediler birkaç evrak imzalanacakmış ama 4 gün oldu gelmediler daha önce bağlatan var mı ne zaman gelir kaç günde baglarlar?
Bağlattığım andan itibaren hiç 60 ping altını görmedim, bu sayı 60-300 arası hep değişti bunun için defalarca kez konuştum mesaj attım talep oluşturdum sizinle alakalı bir sorun dediler hiç umursayan olmadı.Neden?
bende türknet veya millenicoma geçmeyi düşünüyordum, sen neden öyle düşünüyorsun çoğu kişi olumlu düşünüyor.Gelmediği daha iyi, ben türknet kullanıyordum canımdan bezdim ayrıldım birkaç ay içinde.
Aşağıda açıkladım dostum.bende türknet veya millenicoma geçmeyi düşünüyordum, sen neden öyle düşünüyorsun çoğu kişi olumlu düşünüyor.
türknetimi övüyolar nee arkadaşlarımda türknet var kafasına göre netleri kesiliyor kendileri pişman birisi yalova birisi istanbulda hiç memnun deyiller bildiğim kadarıyla yetkli servisi telefondan arayamıyormuşun galiba çok kötü ilgileniyolarmış kablonete geçmeni öneririm bence.bende türknet veya millenicoma geçmeyi düşünüyordum, sen neden öyle düşünüyorsun çoğu kişi olumlu düşünüyor.