Neler Yeni

Türknet e başvurduk ama gelmedi

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
Pazar günü başvurduk kurye gelecek dediler birkaç evrak imzalanacakmış ama 4 gün oldu gelmediler daha önce bağlatan var mı ne zaman gelir kaç günde baglarlar?

CoNKeR

80+ Bronze
Türknet de Millenicom gibi kurye sistemine mi dönmüş? Ben geçen sene aldığımda evrakları imzalayıp posta yoluyla göndermiştim, söyledikleri adrese. Sonra superonlinedan direk türknete geçişim olmuştu. Yani kimse gelmeden. Simdi sistem değişti mi?

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türknet de Millenicom gibi kurye sistemine mi dönmüş? Ben geçen sene aldığımda evrakları imzalayıp posta yoluyla göndermiştim, söyledikleri adrese. Sonra superonlinedan direk türknete geçişim olmuştu. Yani kimse gelmeden. Simdi sistem değişti mi?
Evraklar kac günde elinize ulaştı

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,598
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Gelmediği daha iyi, ben türknet kullanıyordum canımdan bezdim ayrıldım birkaç ay içinde.

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kaan
Dostum ben 7 aydır kullanıyordum şimdi taşındığım için üyelik değişti ve yenileme için arkadaşlar gelicek dediler vs ama hala gelen giden yok, çağrı merkezine de ulaşamıyorum 3 gün oldu. Beklemedeyiz bakalım bu boş geçen günleri faturalandırıcaklar mı

ihaveful79

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
624
İsim
Efe
Pazar günü başvurduk kurye gelecek dediler birkaç evrak imzalanacakmış ama 4 gün oldu gelmediler daha önce bağlatan var mı ne zaman gelir kaç günde baglarlar?
daha dur ay sonuna çok var ve de ay sonuna kadar mütevazi ses tonunda bir kadın seni birçok kez arayıp, o kadar meşguller ki henüz size gelemediler, gelmek üzereler konunun takibindeyiz, ha geldiler ha gelecekler, cümleleriyle seni oyalayıp ay sonu gece 23.59 da ekibi gönderecek. sana bırak bir günü birkaç saat fazladan internet kullandırmak istemiyorlar :)) Ayın başı 1'ine kadar daha çoooook beklersin Türknet pişmanlıktır..

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,598
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz
Bağlattığım andan itibaren hiç 60 ping altını görmedim, bu sayı 60-300 arası hep değişti bunun için defalarca kez konuştum mesaj attım talep oluşturdum sizinle alakalı bir sorun dediler hiç umursayan olmadı.
Biran da internet gidiyor ve benim yapmam gereken acil işlerim var ama öyle bir sistemleri var ki ne kadar acil işin olursa olsun yapabileceğin tek şey online sitemden mesaj göndermek onlardan ne zaman dönüş yapıyorlar hiç belli olmuyor, yani karşında bir muhatap yok. Ben aylarca bu durumu yaşadıktan sonra bıktım usandım ve millenicom'a geçtim, geçer geçmez pingim normale döndü, bağlattıktan birkaç gün sonra internet gitmişti bende müşteri hizmetlerini aradım internetimde sorun var dedim ve millenicom'un bana verdiği cevap ne oldu biliyor musun? efendim biz zaten sistemden internetiniz de bir problem olduğunu gördük ekiplerimiz yola çıktılar dedi şok oldum böyle bir hizmeti hiç beklemiyordum sonrasında 20 dk sürdü sürmedi internet geldi zaten. Benim türknette yaşadıklarım tabii ki herkesin başına gelmemiştir çok memnun olanlarda vardır ama ben memnu kalmadım.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,598
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
sfakorkmaz

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege
bende türknet veya millenicoma geçmeyi düşünüyordum, sen neden öyle düşünüyorsun çoğu kişi olumlu düşünüyor.
türknetimi övüyolar nee arkadaşlarımda türknet var kafasına göre netleri kesiliyor kendileri pişman birisi yalova birisi istanbulda hiç memnun deyiller bildiğim kadarıyla yetkli servisi telefondan arayamıyormuşun galiba çok kötü ilgileniyolarmış kablonete geçmeni öneririm bence.

Top Bottom