Neler Yeni

Türknet' e geçiş yapılır mı ?

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
şu an Türktelekom'luyum Türknet'te altyapı sorgulayınca Türknete geçmeye karar verdim size sorum bu paket iyi mi ve kullanan arkadaşlar türknetin ping değerleri nasıl ?

Ekler

• asd.png
    asd.png
    171.7 KB · Hit: 55

helpyardımplz

80+ Silver
Son zamanlarda çok şikayet çıkmıştı, bazıları çok memnun kalıyor bazıları kalmıyor. Türknet yerine millenicom geçebilirsiniz onda o kadar şikayet olmuyor.

Yigit 22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
yigit TOPAL
şu an Türktelekom'luyum Türknet'te altyapı sorgulayınca Türknete geçmeye karar verdim size sorum bu paket iyi mi ve kullanan arkadaşlar türknetin ping değerleri nasıl ?
Bence yapma taahhüt yapmadıkları için ertesi gün çıkıp 300 lira yaptım derse fiyatı 1 ay daha kitleyip öyle iptal ettiriyolar bosver uğraştığına değmez

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yapılmaz.
Eklediğin görseldeki hızlar da sadece yalandan ibaret.

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun

ben 6 aydır TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum 🙂

Ekler

• hız testi.png
    hız testi.png
    31.8 KB · Hit: 48

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Abone olmadan önce adrese göre sorgu yapınca 75 Mbps çıkıyordu.
(YAPA) aktif altyapıda olduğumuz için de 100 Mbps'e kadar sınırsız hizmet alabileceğimiz söylenmişti.
Son 14 saattir online görünmesinin sebebi, internetin 14 saat önce gelmiş olması.
Geçenlerde de 5 gün falan internet yoktu, sürekli internet kesiliyor.
"Hata bizimle alakalı değil" diyerek TurkTelekom'a yönlendiriyorlar.
TurkTelekom'da "TT Kaynaklı arıza yok" diyerek TurkNet'e geri yönlendiriyor.
Görselde görünen hız aldığım değil, verebildikleri max. hız /// Testlerde 3.5-4.5 arası çıkıyor.
Screenshot_13.png

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben 6 aydır TürkNet kullanıyorum hız testime bakabilirsin genel bir sorun olmadığı sürece herhangi bir internet sorunu yaşamadım çok şükür üstelik turk.net/p/EGF95UE76GKS şu bağlantıdan abonelik işlemlerini başlatıp ilk ay gelecek olan iki faturayı son ödeme tarihi geçmemek şartıyla ödersen ve müşteri numaran ile birlikte müşteri hizmetlerine veya online işlemler merkezinden destek birimine "EGF95UE76GKS" arkadaş davet kodunu iletip bir ay ücretsiz internet kullanımı için indirim istediğini belirtirsen hem sen hem ben bir ay ücretsiz internet kullanmaya hak kazanmış olacağız üstelik kotasız taahhütsüz bu hizmete 95 TL ödüyorum 🙂

REKLAMLARRR :D

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Screenshot_14.png

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
(YAPA) aktif altyapıda olduğumuz için de 100 Mbps'e kadar sınırsız hizmet alabileceğimiz söylenmişti.
Son 14 saattir online görünmesinin sebebi, internetin 14 saat önce gelmiş olması.
Görselde görünen hız aldığım değil, verebildikleri max. hız /// Testlerde 3.5-4.5 arası çıkıyor.
Alıntıyı görüntüle
Çok can sıkıcı bir durum olduğu kesin Allah kolaylık versin

durgunke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Saldıray Durgun
Alıntıyı görüntüle
nerede yaşıyorsunuz

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Muhammed0147

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Muhammed Yertüm
Ben adananın eskiden köy olan , yeni yeni kentleşmeye başlayan yerinde oturuyorum ve çevremde hiçbiryerde türknet altyapısı yok sadece bizim evin binasında gözüküyor onun dışında nereye yapsam ya daire sayısı olmuyor ya da altyapının kendisi bulunmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,551
Üyeler
164,326
Son üye
Ufukpkds
Top Bottom