DejavuKing
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 520
Ttelekom haziran ayı itibariyle zam yapicak. Bütün iss lerde zam yapacak dolayısıylahocam kaynak neresi?
ben de bu ay geçtim![]()
Ttelekom haziran ayı itibariyle zam yapicak. Bütün iss lerde zam yapacak dolayısıylahocam kaynak neresi?
ben de bu ay geçtim![]()
doğru gerçi.Ttelekom haziran ayı itibariyle zam yapicak. Bütün iss lerde zam yapacak dolayısıyla
Ben de comnete gectim 1 hafta önce. 1 senelik paket aldım aylık 99 tl den.doğru gerçi.
neyse yine de iyi fiyat olur en kötü iptal ederiz
1000/1000 İSE DÜŞÜNMEDEN GEÇAlıntıyı görüntüle
Dostlar merhaba, halihazırda TurkTelekom kullanıyorum. Yaklaşık 130-140 ödüyoruz, ben başka sağlayıcıya geçmek ve hat sahibi olmak istiyordum fakat hat sahibi babamı telefonda arayıp taahhüt yeniletmişler. Şimdi cayma bedeli ne kadar bilmiyorum ama TürkNet 480TL'ye kadar karşılayacağını söylüyor. Eğer koşulsuz şartsız karşılıyorlarsa geçmeyi düşünüyorum, fiyatlar da uygun geldi gözüme. Sorum şu; sizce değer mi?
normalde 1000 ama speed teste 1100 den 400e dusuyorhocam bence teknik destek çağırın gigafiber 400 azmış
Bölgeden bölgeye değişiyor 600 alanda var.hocam bence teknik destek çağırın gigafiber 400 azmış
ya kanka türknet geçsin ancak gigafiber nasıl başvuru yapıyoruz bölgemize gelmesi için ?
Ben başvuru yapmadım sanırım ilk gigafiber yapılan yerde oturuyorumy
ya kanka türknet geçsin ancak gigafiber nasıl başvuru yapıyoruz bölgemize gelmesi için ?
kanka hangi bölge istanbulda bağcılarda gigafiber olan bir yer var mı bakabilceğim bir site vb var mıBen başvuru yapmadım sanırım ilk gigafiber yapılan yerde oturuyorum