Türknet Gigafiber Upload Hızı sorunu

Reaksiyon skoru
1
Merhaba, bugün türknet gigafibere geçiş yaptım. En azından 700 mpbs görmem gereken upload hızım şuan 244 lerdedir. Sorunu çözmek için ne yapabilirim en azından 700 civarı olması gerekmez miydi ?

Yardımlarınızı bekliyorum.

IMG_3255.webp

Ethernet ile bağlanıp dene

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun. Kablosuz da olsa gigafiber de hemen hemen 1 gbps'ye yakın almanız gerekiyor. Modeminiz 5 Ghz mi 2.4 ghz mi şuan onu kontrol eder misiniz? 2.4 ise 5 ghz yapıp yanında testi yapmanız gerekiyor. Modeminizin de desteklemesi lazım tabi wifi 5 ac ya da wifi 6 ax.

Merhaba, bugün türknet gigafibere geçiş yaptım. En azından 700 mpbs görmem gereken upload hızım şuan 244 lerdedir. Sorunu çözmek için ne yapabilirim en azından 700 civarı olması gerekmez miydi ?

Yardımlarınızı bekliyorum.

Alıntıyı görüntüle
knk çok almaman daha iyi yayın açıcaksan uploud gecikmesi önemli

Benim ki daha hızlı.
hocam tabii ki sizin ki daha hızlı galiba internet firmamı değişeceğim siz hangisini kullanıyorsunuz bu değerlere hayran kaldım Microsoft Flight Simulator 2020 1 saatte kaç defa yüklenir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bu kablosuz mu çünkü size attığım kablosuz değerler.
kablolu hocam ugreen cat7 kullanıyorum değerlerim böyle birde telefondan bakayım kaçak note 10 s sizin kadar değer vermez ama eşitlik olarak bir fikir yaratabilir

hocam tabii ki sizin ki daha hızlı galiba internet firmamı değişeceğim siz hangisini kullanıyorsunuz bu değerlere hayran kaldım Microsoft Flight Simulator 2020 1 saatte kaç defa yüklenir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kablolu hocam ugreen cat7 kullanıyorum değerlerim böyle birde telefondan bakayım kaçak note 10 s sizin kadar değer vermez ama eşitlik olarak bir fikir yaratabilir
80 download alıyorum telefondan .d upload gözükmedi bir yerde yanlış yaptım galiba

Geri