ataşehir de hiç yokHocam konum olarak neredesiniz acaba nerenin altyapısı bu ? Açık adres istemiyorum yani nereye hizmet verdiklerini anlamaya çalışıyorum yanlış anlaşılmasın.
Hocam konum olarak neredesiniz acaba nerenin altyapısı bu ? Açık adres istemiyorum yani nereye hizmet verdiklerini anlamaya çalışıyorum yanlış anlaşılmasın.
Benim bir tanıdığım ile bana GigaFiber alt yapı verdiler aynı mahallede değiliz 500 evler.Hocam konum olarak neredesiniz acaba nerenin altyapısı bu ? Açık adres istemiyorum yani nereye hizmet verdiklerini anlamaya çalışıyorum yanlış anlaşılmasın.
Küçükçekmece İnönü mahallesi / İstanbul.Hocam konum olarak neredesiniz acaba nerenin altyapısı bu ? Açık adres istemiyorum yani nereye hizmet verdiklerini anlamaya çalışıyorum yanlış anlaşılmasın.
Lan ile mi bağlanıyorsun da o kadar hızlı?Hayırlı olsun. Ya bu Gigafiber o kadar iyi bir şey ki. Zevkine GTA 5 indirip siliyorum ya vallaha. 10 dk de iniyor.
Sen kime Lan dedin şimdi?Lan ile mi bağlanıyorsun da o kadar hızlı?
Benim Türk Telekom aboneliğim bitmek üzereydi bende direkt başvuru yaptım TürkNet’e. Açıkçası GigaFiber kuracaklarını tahmin etmiyordum ama apartmanda görünce şok oldum. Daha önce sorduklarımda böyle bir çalışmanın olduğunu GigaFiber geldiğinde tarafıma haber vereceklerini iletmişlerdi.ataşehir de hiç yok
Niye sadece İstanbul?Kapsama Haritası - Turj.Net
turjnet.furkan.app
Şakaydı değil mi buSen kime Lan dedin şimdi?