Ahmetcan45
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
Bulunduğum adres de turknetin alt yapısı var 1000 mbs hıza destek veriyor geçsem bir sıkıntı yaşarmıyım özellikle de müşteri hizmetleri ile
çok güvenilir ben uzun süredir türknet kullanıyorum bir sorun yok istanbulda neredesinizBulunduğum adres de turknetin alt yapısı var 1000 mbs hıza destek veriyor geçsem bir sıkıntı yaşarmıyım özellikle de müşteri hizmetleri ile
Hocam altyapın fiberi destekliyorsa arafta kalma direkt geç türkneteBulunduğum adres de turknetin alt yapısı var 1000 mbs hıza destek veriyor geçsem bir sıkıntı yaşarmıyım özellikle de müşteri hizmetleri ile
bir adresimde türknet 1000 kullanıyorum 2 senedir hiç sıkıntı yaşamadım müşteri hizmetleri de ilgili ve hızlıBulunduğum adres de turknetin alt yapısı var 1000 mbs hıza destek veriyor geçsem bir sıkıntı yaşarmıyım özellikle de müşteri hizmetleri ile
Tt altyapısı kullandığı için çok da güvenilir değil aslında. Tt tarafından bi arıza çıksa türknet hiç bişey yapamazbir adresimde türknet 1000 kullanıyorum 2 senedir hiç sıkıntı yaşamadım müşteri hizmetleri de ilgili ve hızlı
Hocam türknetin 1000 gigafiber interneti tt altyapısı değil kendi altyapısıTt altyapısı kullandığı için çok da güvenilir değil aslında. Tt tarafından bi arıza çıksa türknet hiç bişey yapamaz
Gigafiber öyle mi bilmiyordum teşekkürler. Ben de 2 yıl falan vdsl türnnet kullandım o yüzden pek memnun değildim süperonline gelince ona geçtimHocam türknetin 1000 gigafiber interneti tt altyapısı değil kendi altyapısı