Neler Yeni

Yardım Türknet güvenilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Ahmetcan Alanbel
Bulunduğum adres de turknetin alt yapısı var 1000 mbs hıza destek veriyor geçsem bir sıkıntı yaşarmıyım özellikle de müşteri hizmetleri ile

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
SERHAT BOZBAYIR
Güvenilir Hocam Taahhüt Yapın ama En az 6 aylık Fiyatlari çok oynak 2 3 ay sonra şuana göre 100 200 fazla ödeyebilirsiniz

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,297
İsim
umut şahin
Bulunduğum adres de turknetin alt yapısı var 1000 mbs hıza destek veriyor geçsem bir sıkıntı yaşarmıyım özellikle de müşteri hizmetleri ile
çok güvenilir ben uzun süredir türknet kullanıyorum bir sorun yok istanbulda neredesiniz

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Hocam altyapın fiberi destekliyorsa arafta kalma direkt geç türknete

Reyconjeff

80+ Bronze
bir adresimde türknet 1000 kullanıyorum 2 senedir hiç sıkıntı yaşamadım müşteri hizmetleri de ilgili ve hızlı

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
bir adresimde türknet 1000 kullanıyorum 2 senedir hiç sıkıntı yaşamadım müşteri hizmetleri de ilgili ve hızlı
Tt altyapısı kullandığı için çok da güvenilir değil aslında. Tt tarafından bi arıza çıksa türknet hiç bişey yapamaz

Reyconjeff

80+ Bronze
Tt altyapısı kullandığı için çok da güvenilir değil aslında. Tt tarafından bi arıza çıksa türknet hiç bişey yapamaz
Hocam türknetin 1000 gigafiber interneti tt altyapısı değil kendi altyapısı

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Hocam türknetin 1000 gigafiber interneti tt altyapısı değil kendi altyapısı
Gigafiber öyle mi bilmiyordum teşekkürler. Ben de 2 yıl falan vdsl türnnet kullandım o yüzden pek memnun değildim süperonline gelince ona geçtim

Top Bottom