Anladım peki bide millenicom var ona baktım o da 85 mbps vereceğini söylüyor bi bilgin varmı millenicom hakkında peki ?o da bir + da gecenin 1 inde internetinde böyle bir yavaşlama ping falan olursa yapabileceğin tek şey yatıp uyumak çünkü modemi resetle aç kapa hiçbişe düzeltmiyor sabahı bekliyorsın
Evet büyük ihtimal önce türknet alacam hoşuma gitmezse denerim diğerlerini neyse ilgilendigin için çok saol hayırlı akşamlarmilenicom hakkında bişey bilmiyorum şimdi yalan söylemeye gerek yok bence gerek yok milenicom a 7/24 sabah akşam sabah 8 de kalkıp akşam 8 e kadar oyun oynamıyosan sabahlamıyosan kesinlikle türknet öneririm hiç girme milenicom işine al türknet i keyfine bak zaten tahhahütte yok
türknet sitesindeki hız testi doğru başkan kendim denedikten sonra aldım al yapı ne kadar destekler se o kadar hız veririyor 100 arasından tabi konuma bağlı ben 35 alıyorum indirme hızı 4 mb alıyor türknetti arayip evrak işini halletikten 3 gün içinde geçiş oluyor direk net kesilmesi olmuyor türk telekom bağlantısı ile destekliyorsaMerhaba ben türknet almayı düşünüyorum.
Fakat bi sorum olacak. Ben türktelekom fiber sorgulama sitesinden sorgulama yaptım ve altyapımda fiber varmış. Türknet de türktelekomun altyapısını kullandığı için acaba internetim daha hızlı olur mu türknette hız sorgulaması yaptım ve bana 75mbps download ve 4mbps upload 86tl diyor acaba bu hızı bana verir mi yoksa yalan mı ?