Neler Yeni

Yardım Türknet Hız sorgulama

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,411
İsim
.
o da bir + da gecenin 1 inde internetinde böyle bir yavaşlama ping falan olursa yapabileceğin tek şey yatıp uyumak çünkü modemi resetle aç kapa hiçbişe düzeltmiyor sabahı bekliyorsın

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Oktay Genç
o da bir + da gecenin 1 inde internetinde böyle bir yavaşlama ping falan olursa yapabileceğin tek şey yatıp uyumak çünkü modemi resetle aç kapa hiçbişe düzeltmiyor sabahı bekliyorsın
Anladım peki bide millenicom var ona baktım o da 85 mbps vereceğini söylüyor bi bilgin varmı millenicom hakkında peki ?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,411
İsim
.
milenicom hakkında bişey bilmiyorum şimdi yalan söylemeye gerek yok bence gerek yok milenicom a 7/24 sabah akşam sabah 8 de kalkıp akşam 8 e kadar oyun oynamıyosan sabahlamıyosan kesinlikle türknet öneririm hiç girme milenicom işine al türknet i keyfine bak zaten tahhahütte yok

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Oktay Genç
milenicom hakkında bişey bilmiyorum şimdi yalan söylemeye gerek yok bence gerek yok milenicom a 7/24 sabah akşam sabah 8 de kalkıp akşam 8 e kadar oyun oynamıyosan sabahlamıyosan kesinlikle türknet öneririm hiç girme milenicom işine al türknet i keyfine bak zaten tahhahütte yok
Evet büyük ihtimal önce türknet alacam hoşuma gitmezse denerim diğerlerini neyse ilgilendigin için çok saol hayırlı akşamlar

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,411
İsim
.
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana hayırlı geceler

xAhmetBilgin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ahmet Bilgin
türknetten yana duyduğum şikayetler
1.si müşteri hizmetleri cevap vermiyor
2.si kurmaları çok uzun sürüyor

yydas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Abdulsamet Şimşek
Kardeşim turknet al pişman olmazsın ben 85 ödüyorum 100 mbps kadar alıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Kadir
Merhaba ben türknet almayı düşünüyorum.
Fakat bi sorum olacak. Ben türktelekom fiber sorgulama sitesinden sorgulama yaptım ve altyapımda fiber varmış. Türknet de türktelekomun altyapısını kullandığı için acaba internetim daha hızlı olur mu türknette hız sorgulaması yaptım ve bana 75mbps download ve 4mbps upload 86tl diyor acaba bu hızı bana verir mi yoksa yalan mı ?
türknet sitesindeki hız testi doğru başkan kendim denedikten sonra aldım al yapı ne kadar destekler se o kadar hız veririyor 100 arasından tabi konuma bağlı ben 35 alıyorum indirme hızı 4 mb alıyor türknetti arayip evrak işini halletikten 3 gün içinde geçiş oluyor direk net kesilmesi olmuyor türk telekom bağlantısı ile destekliyorsa

Axequsa

80+
Millenicom'dan uzak durda hangi isp geçiyorsan geç. Paketim 100mbps aldığım hız 50-60 arası. Turknette 90dan aşağı almıyordum. Millenicom'a geçtiğime pişmanım.Geride dönemiyorum taşıma limitimi ne doldurmuşum.Kapatıp sıfırdan açarsam olur diyorlar fakat o da uğraştırır.

MEVbaba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Musa Emre Varol
Eee ne yaptin, geçtin mi Turknet'e?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular