Yardım Türknet ile yaşadığım sorun: (Lütfen İçeri)

Başka bir laptop veya kasa falan bağlayabilir misiniz internetinize? Oyunda onda da aynı problem söz konusu olacak mı diye. Çünkü internet kaynaklı olmayabilir. Donanım kaynaklı olabilir.
Hocam yaptığım udp bağlantı testlerinde bu durumu ayrıca tespit edebiliyorum. Donanımsal olarak böyle bir şeyin olma şansı pek yok. Bu konularda biraz olsun bilinçliyim. Arkaplanda interneti kullanan bir program yok. hatta telefonun mobil wifisini bile kapatıyorum.
Bilgisayar kasasına zaten orjinal modemin cat kablosu ile kablolu bağlanıyorum.
O cat kablosunu bile değiştirdim. Sorun aynı maalesef...

Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar, Herkese selamlar. Öncelikle eğer vaktiniz varsa lütfen konuyu güncel tutmak için konuya 1 yorum ekleyin,
Ayrıca aşağıda vereceğim Youtube linkine yorum yazarak desteğinizi rica edeceğim.

Bir süredir internetimde garip bir sorun mevcut. Ne yapıldıysa sorun düzelmiyor.
Kendim yapabileceğim tüm her şeyi denedim.
İnternet kablosu değiştirdim.
Yeni Modem aldım.
Qos/Sqm ayarları yaptım.
Ancak ne yaptıysam sorun asla düzelmiyor.

Video:

Oyunu oynuyorum derken. Anlık her şey donup resmen ışınlanıyor...
Türkiye sunucusunda ayrıca oynuyorum, Aynı sorun orada da var.
CS2 oynarken benzer sorunlar yine var...
11.11.25 tarihinde açtığım destek talebi halen açık durumda, sorun tespit edilemiyor-çözülemiyor.
Türk telekom ekibi geldi, yapabilecekleri tüm işlemleri gerçekleştirdiklerini söylediler, Ancak faydası olmadı..
Sorun Türk Telekom kaynaklı gibi geldi bana. Bölge müdürlüğünü hiç aradınız mı?

crc değerlerinize baktınız mı snr yükseltmek işinize yarayabilir belki
crc olarak baktığımda hata göremedim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun Türk Telekom kaynaklı gibi geldi bana. Bölge müdürlüğünü hiç aradınız mı?
Müşteri hizmetleri haricinde ulaşabileceğim bir numara yok maalesef...
Onlarda yardımcı olamıyor. Çünkü doğrudan müşteri olmak gerekiyor.

crc olarak baktığımda hata göremedim.
Ayrıca margin değerim 13-14 civarında sabit duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müşteri hizmetleri haricinde ulaşabileceğim bir numara yok maalesef...
Onlarda yardımcı olamıyor. Çünkü doğrudan müşteri olmak gerekiyor.
Geçmiş olsun hocam, bu sinyal parazitleri kablo kaynaklı da olabiliyor. Türknet i darlamaya çalışın yapacak bir şey yok :D

Aynı soruna benzer sorun bende yaşıyorum. Çok yakın pop noktasına bağlamalarına rağmen internet o kadar iyi değil. Sebebini de peer anlaşmalarına bağlıyorum. Umarım bir an önce düzeltirler çünkü bu böyle gitmez sektördeki bütün iss lerden de çok istiyorlar

Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar, Herkese selamlar. Öncelikle eğer vaktiniz varsa lütfen konuyu güncel tutmak için konuya 1 yorum ekleyin,
Ayrıca aşağıda vereceğim Youtube linkine yorum yazarak desteğinizi rica edeceğim.

Bir süredir internetimde garip bir sorun mevcut. Ne yapıldıysa sorun düzelmiyor.
Yeni Modem aldım.
Qos/Sqm ayarları yaptım.

Video:

11.11.25 tarihinde açtığım destek talebi halen açık durumda, sorun tespit edilemiyor-çözülemiyor.
Türk telekom ekibi geldi, yapabilecekleri tüm işlemleri gerçekleştirdiklerini söylediler, Ancak faydası olmadı..
hocam türk telekomdan turknete geçtim. o sanırsam altyapısal sorunlardan kaynaklı. iki operatördede 5 saniyeliğine pingim 1500-2000 olup düzeliyo. nadiren yaşandığı için çok takmıyorum. ama sinir bozucu

Ben müdürlüğe gitmiştim elimde dilekçe ile adam dalga geçmişti cimere şikayet etmiştim hiç bir işe yaramadı arada adam koymadan düzelmiyor.
İnternetimde 3 5 saniyelik anlık kopmalar yaşıyorum bakır kablo eski tesisat laneti ama arıza kaydı oluşturmak felan bir işe yaramıyor alt yapıyı değiştirmeleri gerekli fiber gelmeli çözüm bu lakin aradığında karsına çıkan operatörler saçmalıyor ellerindeki boş metinleri okuyarak. Yok hava şartları yok modemi aç kapat yok güncelledim gibi gibi boş beleş yalanlar. Alt yapı talebim gerçekleşmiyor yeterli abone yok özel projelendirme olarak başvurmam lazım oda çok para. Harici bir çözüm yok. O aradığımızda çıkan insanları maaş israfı olarak görmeye başladım saha ekibinden tanıdık müdürlükte tanıdık daha makul gözüküyor gibi.
Baya iyi altyapıymış hedef 2075 ona göre uçacağız. Şaka bir yana hocam köylerde bile böyle dandik altyapı görmedim çok şükür.

Baya iyi altyapıymış hedef 2075 ona göre uçacağız. Şaka bir yana hocam köylerde bile böyle dandik altyapı görmedim çok şükür.
Bakan olan köylerde gigafiber gördüm :)

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Senr
hocam türk telekomdan turknete geçtim. o sanırsam altyapısal sorunlardan kaynaklı. iki operatördede 5 saniyeliğine pingim 1500-2000 olup düzeliyo. nadiren yaşandığı için çok takmıyorum. ama sinir bozucu
bu arada kimsenin takmayacağı bi ekleme yapayim. türk telekom pişmanlıktır. iki operatördede bu durum yaşansada türknet çok daha stabil veriyor interneti. türk telekomdayken sürekli oynuyodu pingim, türknetten sonra daha düzenli oldu.

Alıntıyı görüntüle

Yeni Modem aldım.
Qos/Sqm ayarları yaptım.

Video:

Olum bu ne ?

Ben bunu yıllardır yaşıyorum çok takmadım Malım altyapı türkiyede iyi değil ayrıca LOL’ün TR Serverları Çöp rezalet Viyanadaki cs sunucularına girdiğimde bile lolden çok ama çok daha iyi performans alıyordum halada öyle lolü bıraktım zaten

ve senin gösterdiğin hiç birley 300-1000 ms arası geziyordu benimki fibere rağmen hatta turkmete geçince dahada iyi oldu yani turknet ile alakası yok Türk telekoma falan geçmeyi düşünüyorsan aklından bile geçirme daha beter

Yani senin yaşadığına şükür ediyordum ben böyle bir konu görünce bir tuhaf geldi MAKAKKAKSKS

Geri