Yardım Türknet ile yaşadığım sorun: (Lütfen İçeri)

Olum bu ne ?

Ben bunu yıllardır yaşıyorum çok takmadım Malım altyapı türkiyede iyi değil ayrıca LOL’ün TR Serverları Çöp rezalet Viyanadaki cs sunucularına girdiğimde bile lolden çok ama çok daha iyi performans alıyordum halada öyle lolü bıraktım zaten

ve senin gösterdiğin hiç birley 300-1000 ms arası geziyordu benimki fibere rağmen hatta turkmete geçince dahada iyi oldu yani turknet ile alakası yok Türk telekoma falan geçmeyi düşünüyorsan aklından bile geçirme daha beter

Yani senin yaşadığına şükür ediyordum ben böyle bir konu görünce bir tuhaf geldi MAKAKKAKSKS
Sorun sadece lol ile ilgili değil.

Sorun sadece lol ile ilgili değil.
Hocam bende Zaten LOL ile ilgili demedim sadce sorun altyapının türkiyedeki internetim kendisi diyorum eğer İstanbulda özelliklede baz istasyonlarına yakın oturmuyorsanız durum böyle oluyor

Sadece LOL’de bu durum Daha gazla olduğu için Belirttim CS’de de oluyor genelde LOL kadar olamsada

Tabi kesin bu demiyom ama %85 falan altyapı ile alakalı sizlik değil sorun

Not : Çin’de Nerdeyse Issız Bilmem kaç m/km yükseklükteyi merdivenler ile çıkması 1-3 saat falan. I ne süren dağa 5G-10G internet Full Çekiyor

hocam türk telekomdan turknete geçtim. o sanırsam altyapısal sorunlardan kaynaklı. iki operatördede 5 saniyeliğine pingim 1500-2000 olup düzeliyo. nadiren yaşandığı için çok takmıyorum. ama sinir bozucu
Gece oluyor muydu?

Bu muhabbete hiçbir çözüm sunacaklarını sanmıyorum arayıp anlattığında da kaale almayıp çağrı sonrası ne diyor bu diyip geçiyorlardır muhtemelen

Bu muhabbete hiçbir çözüm sunacaklarını sanmıyorum arayıp anlattığında da kaale almayıp çağrı sonrası ne diyor bu diyip geçiyorlardır muhtemelen
Size döneceğiz diyorlar. 11.11.25 deki destek talebim için hala... :kekw:

Size döneceğiz diyorlar. 11.11.25 deki destek talebim için hala... :kekw:
Yani yapabilecekleri bir işlem yok o yüzden kayıt kapanır yakında muhtemelen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatta ekip gelip ne ağlayıp duruyorsun bile diyebilir :kekw: :kekw: :kekw:

Hatta ekip gelip ne ağlayıp duruyorsun bile diyebilir :kekw: :kekw: :kekw:
Ekiple alakalı bir sorun pek yok.
(Saha ekibi Türk telekoma ait, Destrk talebine yazanlar Türknete
Türknetin ben kendisine para veriyorum.
Pazartesi günü artık yasal olarak neler yapabileceğime bi göz atıcam.

Ekiple alakalı bir sorun pek yok.
(Saha ekibi Türk telekoma ait, Destrk talebine yazanlar Türknete
Türknetin ben kendisine para veriyorum.
Pazartesi günü artık yasal olarak neler yapabileceğime bi göz atıcam.
bi btk'ya bildir olmadı ne diyecekler bakalım

tam anlayamadım siz türknet in 1000&1000 mbps alt yapısınımı yoksa türk telekom üzerinden kiralanmış portu mu kullanıyorsunuz ona göre cevap vereceğim

Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar, Herkese selamlar. Öncelikle eğer vaktiniz varsa lütfen konuyu güncel tutmak için konuya 1 yorum ekleyin,
Ayrıca aşağıda vereceğim Youtube linkine yorum yazarak desteğinizi rica edeceğim.

Bir süredir internetimde garip bir sorun mevcut. Ne yapıldıysa sorun düzelmiyor.
Kendim yapabileceğim tüm her şeyi denedim.
İnternet kablosu değiştirdim.
Yeni Modem aldım.
Qos/Sqm ayarları yaptım.
Ancak ne yaptıysam sorun asla düzelmiyor.

Video:

Oyunu oynuyorum derken. Anlık her şey donup resmen ışınlanıyor...
Türkiye sunucusunda ayrıca oynuyorum, Aynı sorun orada da var.
CS2 oynarken benzer sorunlar yine var...
11.11.25 tarihinde açtığım destek talebi halen açık durumda, sorun tespit edilemiyor-çözülemiyor.
Türk telekom ekibi geldi, yapabilecekleri tüm işlemleri gerçekleştirdiklerini söylediler, Ancak faydası olmadı..
Hocam bu tarz sorunlar bende de var halen de devam ediyor. (4-5 ay öncesine kadar 50mbps kullanıyordum 2 yıldır bu hızdaydı TT'de bi gün geldiler hat kaldırmıyor dediler 35e düşürdüler) Hattınız VDSL ise ve türk telekomdan farklı bir firmadaysanız eğer sürekli sorunlarla boğuluyorsunuz. 4-5 aydır türknetteyim ve hiç destek kaydı eksik olmadı. Hat türk telekoma ait, onlar hiç yardımcı olmuyorlar sallamıyorlar yani. Nereye şikayet ettiysem adam akıllı çözüm bulamadılar. iç tesisatı cat6 ile yeniledim. 4 kez modem değiştirdim çözülmedi bir türlü bende iade ettim. hatta şu an mecburen yeni bir modem daha aldım, sorunun modemden olduğunu söylediler sürekli. Şimdi bile söylenilen hızı bile veremiyorlar. Yani ben kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum, altyapı olarak sıkıntılı bir bölgedeyseniz ve farklı firmadaysanız türk telekomun umrunda bile değil. türknette artık söz geçiremiyor herhalde bilmiyorum. 4-5 aydır ciddi hız düşüklüğü, kopma, hat sorunları yaşıyorum. türk telekom kendi müşterisi olmadığım için hiçbir şekilde çözüm yaratmıyor.. TT türknete suç buluyor, Türknet TT'ye diyeceklerim bu kadar. Allah yardımcınız olsun, şu an sizi çok iyi anlıyorum.

tam anlayamadım siz türknet in 1000&1000 mbps alt yapısınımı yoksa türk telekom üzerinden kiralanmış portu mu kullanıyorsunuz ona göre cevap vereceğim
Altyapı türk telekom, ama ben parayı türknete ödüyorum. Gelen TT ekibi yapabilecekleri her şeyi yaptıklarını söylediler. Dolayısı ile ben Hizmeti aldığım firma ile muhattabım. Eğer aksi durum varsa kendi aralarında halletmeleri gereken bir durum olduğunu düşünüyorum.

Hocam bu tarz sorunlar bende de var halen de devam ediyor. (4-5 ay öncesine kadar 50mbps kullanıyordum 2 yıldır bu hızdaydı TT'de bi gün geldiler hat kaldırmıyor dediler 35e düşürdüler) Hattınız VDSL ise ve türk telekomdan farklı bir firmadaysanız eğer sürekli sorunlarla boğuluyorsunuz. 4-5 aydır türknetteyim ve hiç destek kaydı eksik olmadı. Hat türk telekoma ait, onlar hiç yardımcı olmuyorlar sallamıyorlar yani. Nereye şikayet ettiysem adam akıllı çözüm bulamadılar. iç tesisatı cat6 ile yeniledim. 4 kez modem değiştirdim çözülmedi bir türlü bende iade ettim. hatta şu an mecburen yeni bir modem daha aldım, sorunun modemden olduğunu söylediler sürekli. Şimdi bile söylenilen hızı bile veremiyorlar. Yani ben kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum, altyapı olarak sıkıntılı bir bölgedeyseniz ve farklı firmadaysanız türk telekomun umrunda bile değil. türknette artık söz geçiremiyor herhalde bilmiyorum. 4-5 aydır ciddi hız düşüklüğü, kopma, hat sorunları yaşıyorum. türk telekom kendi müşterisi olmadığım için hiçbir şekilde çözüm yaratmıyor.. TT türknete suç buluyor, Türknet TT'ye diyeceklerim bu kadar. Allah yardımcınız olsun, şu an sizi çok iyi anlıyorum.
Margin değeriniz kaçtı? Eğer stabilse ve crc hatası gelmiyorsa. Modem ile alakalı olma şansı pek yok.
Şayet bana bunu söyleyemezler.
Modemde yapabildiğim en iyi optimize ayarları bizzat yaptım.

Altyapı türk telekom, ama ben parayı türknete ödüyorum. Gelen TT ekibi yapabilecekleri her şeyi yaptıklarını söylediler. Dolayısı ile ben Hizmeti aldığım firma ile muhattabım. Eğer aksi durum varsa kendi aralarında halletmeleri gereken bir durum olduğunu düşünüyorum.

Margin değeriniz kaçtı? Eğer stabilse ve crc hatası gelmiyorsa. Modem ile alakalı olma şansı pek yok.
Şayet bana bunu söyleyemezler.
Modemde yapabildiğim en iyi optimize ayarları bizzat yaptım.
şu an snr değerim 8. normalde 35/8 vermeleri gerekiyor ama gerekiyor işte.. Ben alıştım artık hatta bu modenden önce zyxel vardı bakın abartmıyorum 7-8 saat içerisinde 400-500 arası kopma yaşadım. Benim hat çok arızalı ya bunlarında yapacağı yok. 33k teklif çıkardılar öderseniz fiber çekeriz diye 🤣

Screenshot_168.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,005
Üyeler
185,015
Son üye
Coolguy4u
Geri