Yardım Türknet ile yaşadığım sorun: (Lütfen İçeri)

Olum bu ne ?

Ben bunu yıllardır yaşıyorum çok takmadım Malım altyapı türkiyede iyi değil ayrıca LOL’ün TR Serverları Çöp rezalet Viyanadaki cs sunucularına girdiğimde bile lolden çok ama çok daha iyi performans alıyordum halada öyle lolü bıraktım zaten

ve senin gösterdiğin hiç birley 300-1000 ms arası geziyordu benimki fibere rağmen hatta turkmete geçince dahada iyi oldu yani turknet ile alakası yok Türk telekoma falan geçmeyi düşünüyorsan aklından bile geçirme daha beter

Yani senin yaşadığına şükür ediyordum ben böyle bir konu görünce bir tuhaf geldi MAKAKKAKSKS
Sorun sadece lol ile ilgili değil.

Sorun sadece lol ile ilgili değil.
Hocam bende Zaten LOL ile ilgili demedim sadce sorun altyapının türkiyedeki internetim kendisi diyorum eğer İstanbulda özelliklede baz istasyonlarına yakın oturmuyorsanız durum böyle oluyor

Sadece LOL’de bu durum Daha gazla olduğu için Belirttim CS’de de oluyor genelde LOL kadar olamsada

Tabi kesin bu demiyom ama %85 falan altyapı ile alakalı sizlik değil sorun

Not : Çin’de Nerdeyse Issız Bilmem kaç m/km yükseklükteyi merdivenler ile çıkması 1-3 saat falan. I ne süren dağa 5G-10G internet Full Çekiyor

hocam türk telekomdan turknete geçtim. o sanırsam altyapısal sorunlardan kaynaklı. iki operatördede 5 saniyeliğine pingim 1500-2000 olup düzeliyo. nadiren yaşandığı için çok takmıyorum. ama sinir bozucu
Gece oluyor muydu?

Geri