Neler Yeni

TÜRKNET KURULUM ALTYAPI SORUNU

Swarcz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren Sungur
12 Aralık tarihinde başvuru yaptım TurkNet'e sonraki gün kurulumu yapmaya geldiler lakin altyapı sinyalinde bir sıkıntı olduğunu 2 gün sonra tekrardan gelip düzelteceklerini kuracaklarını söyledir ama o günden sonra ne gelen var ne giden arıyorum hep aynı şeyi söylüyorlar. Talebinizi aldık. Ekiplerimize bildireceğiz falan filan mesaj olarak da gönderiyorlar aynı şeyleri ama gelen giden yok bi kablo değiştiricekler sözde ne zaman gelirler aynı olayı yaşayan var mı?

Swarcz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren Sungur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
türknet 1000 mbps gigafiber var

burakk_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Burak Turan
Hocan saha ekipleri yavaş çalışabiliyor müşteri hizmetlerini arayıp darlamanız lazım şikayetvara başlıkta oluşturun ordan dönüş yaparlar

Swarcz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Eren Sungur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocan saha ekipleri yavaş çalışabiliyor müşteri hizmetlerini arayıp darlamanız lazım şikayetvara başlıkta oluşturun ordan dönüş yaparlar
oluşturdum dün şikayet sürekli darlıyayım o zaman

EmRyzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Emir Şahbaz
12 Aralık tarihinde başvuru yaptım TurkNet'e sonraki gün kurulumu yapmaya geldiler lakin altyapı sinyalinde bir sıkıntı olduğunu 2 gün sonra tekrardan gelip düzelteceklerini kuracaklarını söyledir ama o günden sonra ne gelen var ne giden arıyorum hep aynı şeyi söylüyorlar. Talebinizi aldık. Ekiplerimize bildireceğiz falan filan mesaj olarak da gönderiyorlar aynı şeyleri ama gelen giden yok bi kablo değiştiricekler sözde ne zaman gelirler aynı olayı yaşayan var mı?
Bende yaşadım gigafiber için 21 günde sorunum halloldu ve şöyle yaptılar. Önce sizdeki gibi ekip geldi sonra sinyal olmadığını söylediler 2 günde ekip gelecekti 8 günde geldi o ekip port açtı sinyali hala alamadı 3 gün sonra başka ekip geldi sinyali aldı ondan 3 gün sonra da kurulum ekibi gelip modemi kurdu ilk beklememle beraber 21 gün sürmüştü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,930
Üyeler
161,526
Son üye
beratsahin
Top Bottom