ya knk uğraşma bu tarz sağlayıcılarla ya türknet yada superonline fiber kampanyasından alTurkNet veya comnete geçeceğim ama çevremde hiç comnet kullanan yok ve nasıldır hizmetleri bilmiyorum. Comnet kullanan varsa tavsiye verebilir mi?
Kaç mbps?TurkNet veya comnete geçeceğim ama çevremde hiç comnet kullanan yok ve nasıldır hizmetleri bilmiyorum. Comnet kullanan varsa tavsiye verebilir mi?
Türk telekom altyapısı var ama türk telekomun fiyatları malum ve daha çok oyun ve yayın için istiyorum. 69/8 gösteriyor. Bu hızları bana düzgün verebilecek bir ISS olsa benim için yeterlidir.Dostum Facebook ve telegram grubu var oraya girersin merak ettiğini sorarsın kafanda şekillenir her şey.
Firmaların oturduğunuz bölgeye göre verdiği ping değeri hizmet vb değişiyor.
Sen normal sosyal medyaya girsem yeter kullanıcı mısın yoksa Ping IPTV kullanan mısın farklı şeyler detaylı araştırman lazım.
Her firmaya yıl başında zam gelecek unutma.
Kablonet veya superonline alt yapın varsa onlardan alabilirsin.
2 Yıldır COMNET KULLANIYORUM. Ama benim alt yapım iyi bunu es geçme bana iyi hizmet veriyor diye size de aynı hizmeti verecek diye bir şey yok.
Alıntıyı görüntüle
comnete pek güvenmiyor babam ve sonraki ay geçeceğiz o zamana kadar nasıl olur fiyatlar bilemiyorumTürknet’i 1 yıldır kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Fiyat olarak en ucuzunu aramıyorsanız önerebilirim. Comnet’i de öneriyorlar. Son zamlardan sonra Türknet’den başka ıss’ye geçen çok vardı.
Güvenmiyorsa geçmeyin bilindik firmalardan alın daha iyi olurcomnete pek güvenmiyor babam ve sonraki ay geçeceğiz o zamana kadar nasıl olur fiyatlar bilemiyorum
comnete pek güvenmiyor babam ve sonraki ay geçeceğiz o zamana kadar nasıl olur fiyatlar bilemiyorum