Neler Yeni

TurkNet mi comnet mi?

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
TurkNet veya comnete geçeceğim ama çevremde hiç comnet kullanan yok ve nasıldır hizmetleri bilmiyorum. Comnet kullanan varsa tavsiye verebilir mi?

muhkya

80+ Bronze
6 aydir comnetteyim hem uygun hem hiz olarak hiç sorun yaşamadım valoda bile problem yaşamadım ben tavsiye ederim turknet zam yapti diye comnete geçtim sorunsuz hala :)

ek olarak ödeme adiminda bu kodu indirim kuponu yerine yazarsan 30 gün daha ekliyor yani 60 gün kullanip 30 gün ödemiş oluyorsun :) kod: CMT227KED

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Turknet öneriyorum

emir1625

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Emir
TurkNet veya comnete geçeceğim ama çevremde hiç comnet kullanan yok ve nasıldır hizmetleri bilmiyorum. Comnet kullanan varsa tavsiye verebilir mi?
ya knk uğraşma bu tarz sağlayıcılarla ya türknet yada superonline fiber kampanyasından al

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,965
İsim
tümen dağ
hangısı fp ise o

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Kaç mbps?

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

RaMo55

80+
Dostum Facebook ve telegram grubu var oraya girersin merak ettiğini sorarsın kafanda şekillenir her şey.
Firmaların oturduğunuz bölgeye göre verdiği ping değeri hizmet vb değişiyor.
Sen normal sosyal medyaya girsem yeter kullanıcı mısın yoksa Ping IPTV kullanan mısın farklı şeyler detaylı araştırman lazım.
Her firmaya yıl başında zam gelecek unutma.

Kablonet veya superonline alt yapın varsa onlardan alabilirsin.
2 Yıldır COMNET KULLANIYORUM. Ama benim alt yapım iyi bunu es geçme bana iyi hizmet veriyor diye size de aynı hizmeti verecek diye bir şey yok.

1665211347779.png

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum Facebook ve telegram grubu var oraya girersin merak ettiğini sorarsın kafanda şekillenir her şey.
Firmaların oturduğunuz bölgeye göre verdiği ping değeri hizmet vb değişiyor.
Sen normal sosyal medyaya girsem yeter kullanıcı mısın yoksa Ping IPTV kullanan mısın farklı şeyler detaylı araştırman lazım.
Her firmaya yıl başında zam gelecek unutma.

Kablonet veya superonline alt yapın varsa onlardan alabilirsin.
2 Yıldır COMNET KULLANIYORUM. Ama benim alt yapım iyi bunu es geçme bana iyi hizmet veriyor diye size de aynı hizmeti verecek diye bir şey yok.

Alıntıyı görüntüle
Türk telekom altyapısı var ama türk telekomun fiyatları malum ve daha çok oyun ve yayın için istiyorum. 69/8 gösteriyor. Bu hızları bana düzgün verebilecek bir ISS olsa benim için yeterlidir.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,277
İsim
Oğuz Oğuz
Türknet’i 1 yıldır kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Fiyat olarak en ucuzunu aramıyorsanız önerebilirim. Comnet’i de öneriyorlar. Son zamlardan sonra Türknet’den başka ıss’ye geçen çok vardı.

SneeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,549
İsim
Arda Eren Aslan
Türknet’i 1 yıldır kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım. Fiyat olarak en ucuzunu aramıyorsanız önerebilirim. Comnet’i de öneriyorlar. Son zamlardan sonra Türknet’den başka ıss’ye geçen çok vardı.
comnete pek güvenmiyor babam ve sonraki ay geçeceğiz o zamana kadar nasıl olur fiyatlar bilemiyorum

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
comnete pek güvenmiyor babam ve sonraki ay geçeceğiz o zamana kadar nasıl olur fiyatlar bilemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,039
Üyeler
164,604
Son üye
Parlak26
Top Bottom