Neler Yeni

Turknet mi Millenicom mu

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
Altyapım 75 mbps vdsl destekliyor kıytırık bir operatörden cayıcam ikisi de cayma bedeli ödüyormuş hangisini tavsiye edersiniz turknet düşünüyorum ama millenicomu bilmiyorum tam

holyeagle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
gokhan
türknet tabi ki. davet kodu lazımsa verebilirim

Altyapım 75 mbps vdsl destekliyor kıytırık bir operatörden cayıcam ikisi de cayma bedeli ödüyormuş hangisini tavsiye edersiniz turknet düşünüyorum ama millenicomu bilmiyorum tam
şahsen millenicom kullanıyorum hem daha uygun hemde şu an kullandığım internet hız testi yapınca ne geliyorsa onu veriyor en düşük fiber paketini kullanmama rağmen müşteri temsilcisi ve site arayüzü de fena değil

stayleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
emre b
ben millenicom kullanıyorum memnunum. bu arada bişey sorucam bizim eve yeni fiber döşendi türk telekom haftaya modem kurulumu yapıcakmış ben böyle bir başvuruda bulunmadım neden modem kuracak acaba eski altyapı iptalmş olucak o yuzdenmı acaba bilen varmı ?

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,770
İsim
Selim
Turknet iyidir en azından benim olduğum yerde yılda belki bir kere kesinti olmuştur onda da mesaj atıyorlar alt yapı bakım çalışması cart curt gibi şeyler diğer firmaları bilmiyorum ama arada uçurum kadar fiyat farkı yoksa turknet tavsiye ederim

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Dün gelip taktılar turknet başta 86mbps diye aldım
Şuan testte 20mbps yi geçmiyor upload da 1.0ın altında

agno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
burak
ben millenicom kullandım lazım olduğunda müşteri temsilcisi bulamıyorsun arayacağız diyorlar ama sorun çözülmezse tekrar talep de oluşturamıyorsun ben onlar arayana kadar süperonline geçmiştim düşün o kadar yavaşlar

Ernest Muçi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Alim sevgen
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
86mb aldığına göre kopma çok oluyor muydu?
Sorguladığımda 86 dediler
Kuruluma gelen abi 50 küsüre düşecek altyapı eski dedi
Şimdi testte dediğim gibi kötü sonuç alıyorum kopma da oluyor daha 2.gün modem de vermediler dolapta eski modem bulup taktım belki ondandır ama müşteri hizmetleri gayet iyi millenicoma gelirsek çok memnun olan da var pişman olan da turknet daha iyi gibi altyapın iyiyse sorun yaşamazsın

AltDnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
Altuğ
Destekleriniz için müteşekkirim turknete geçmek üzereyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular