şahsen millenicom kullanıyorum hem daha uygun hemde şu an kullandığım internet hız testi yapınca ne geliyorsa onu veriyor en düşük fiber paketini kullanmama rağmen müşteri temsilcisi ve site arayüzü de fena değilAltyapım 75 mbps vdsl destekliyor kıytırık bir operatörden cayıcam ikisi de cayma bedeli ödüyormuş hangisini tavsiye edersiniz turknet düşünüyorum ama millenicomu bilmiyorum tam
Turknet iyidir en azından benim olduğum yerde yılda belki bir kere kesinti olmuştur onda da mesaj atıyorlar alt yapı bakım çalışması cart curt gibi şeyler diğer firmaları bilmiyorum ama arada uçurum kadar fiyat farkı yoksa turknet tavsiye ederimAltyapım 75 mbps vdsl destekliyor kıytırık bir operatörden cayıcam ikisi de cayma bedeli ödüyormuş hangisini tavsiye edersiniz turknet düşünüyorum ama millenicomu bilmiyorum tam
Dün gelip taktılar turknet başta 86mbps diye aldımAltyapım 75 mbps vdsl destekliyor kıytırık bir operatörden cayıcam ikisi de cayma bedeli ödüyormuş hangisini tavsiye edersiniz turknet düşünüyorum ama millenicomu bilmiyorum tam
86mb aldığına göre kopma çok oluyor muydu?Dün gelip taktılar turknet başta 86mbps diye aldım
Şuan testte 20mbps yi geçmiyor upload da 1.0ın altında
Sorguladığımda 86 dediler86mb aldığına göre kopma çok oluyor muydu?