Turknet Modem buluşmuyor

zerolite

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,387
Dostlar merhaba, turknetin müşteri hizmetlerinde modem buluşmuyor olarak gözüküyor. ve bunun üzerine türknet aradı ve gelip kontrolleri yapacağız vs dediler. ancak şöyle bir olay var, aslında modem vs hepsi çalışıyor herhalde sitede bir bug var. onlarada ilettim dedim herhangi bir sorun yok internet bağlantısı vs iyi gelmenize gerek yok ama illede gelcez diyor bunlar herhangi bir sonuç elde etmeden para vs mi alacaklar şimdi ? sorun yok diyorum olsun gelcez diyorlar şaka mı bu

1653858398557.png

Hocam bende de öyleydi. Çok takılmayın o ifadeye

Hayır turknet müşterilerine özenle bakıyor gelip kontrol ederler senin olmana gerek yok

Hocam bende de öyleydi. Çok takılmayın o ifadeye
hocam ben takılmıyorum zaten, konuyu okumanızı tavsiye ederim. Türknet aradı dedi "böyle böyle gelicez" bende dedim ki "gelmeyin sorun vs yok" ama anlamıyorlar ille de gelicez diyorlar. Bu kafasına göre ücret kesme taktiği galiba

Bağlantı problemi yoksa sorun olmaz, tamir işlemleri için para almıyorlar, zaten aktardıkları turktelekom ekipleri adresinize bile gelmeden bağlantınız olduğunu görüp türknet'in oluşturduğu talebi kapatırlar.

Hayır turknet müşterilerine özenle bakıyor gelip kontrol ederler senin olmana gerek yok
hocam internet çalışıyor ısrarla eve gelip bakmak istiyorlar, ücret vs alacaklar sanırım kafasına göre iş yapıyorlar

hocam ben takılmıyorum zaten, konuyu okumanızı tavsiye ederim. Türknet aradı dedi "böyle böyle gelicez" bende dedim ki "gelmeyin sorun vs yok" ama anlamıyorlar ille de gelicez diyorlar. Bu kafasına göre ücret kesme taktiği galiba
Diger arkadaşın dedigi gibi gelsin baksınlar o zaman. Ücret almazlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de siz kayit mi açtınız da sizi aradılar?

Geri