Yusuke Kage
80+
- Reaksiyon skoru
- 91
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evethata mı veriyor?
Evethata mı veriyor?
ne hatası veriyor? modem kurulum yapmadan internet gelmez, modeme reset attığın için.
İnternet yok hatası veriyor ve chrome da yukarıdaki arama çubuğundan denedimne hatası veriyor? modem kurulum yapmadan internet gelmez, modeme reset attığın için.
ekran görüntüsü atar mısın?İnternet yok hatası veriyor ve chrome da yukarıdaki arama çubuğundan denedim
Hocam şuan evde değilimekran görüntüsü atar mısın?
tamam hocam eğer sorun yoksa modemi resetlediğin için iss bilgileri sıfırlanmış, o yüzden internet gelmiyor, eğer sorun yoksa modem kurulumu yapıp internete erişebilirsin, sen müsait olunca ekran görüntüsü atarsın.Hocam şuan evde değilim
Tamamdır hocam eyvallahtamam hocam eğer sorun yoksa modemi resetlediğin için iss bilgileri sıfırlanmış, o yüzden internet gelmiyor, eğer sorun yoksa modem kurulumu yapıp internete erişebilirsin, sen müsait olunca ekran görüntüsü atarsın.
Hocam sorun çözüldü kusura bakma biraz geç yazdım bugün 14:00 gibi önceden kuruluma gelen çocuklar vardı numaralarını almıştım aradım onları geldiler port mu ne yanmış galiba onu düzelttiler geçtilertamam hocam eğer sorun yoksa modemi resetlediğin için iss bilgileri sıfırlanmış, o yüzden internet gelmiyor, eğer sorun yoksa modem kurulumu yapıp internete erişebilirsin, sen müsait olunca ekran görüntüsü atarsın.