Öneri Türknet Modem Önerisi?

Doruka

80+
Reaksiyon skoru
5
Yeni bir modem almayı düşünüyorum, f/p olması yeterli DSL altyapım

Hat değerlerini atar mısın?

Dsl altyapıda nasıl farklı bir modem ihtiyacınız oluyor. Yani asıl amacınız nedir. Ona göre cevaplar gelecektir.

Hat değerlerini atar mısın?
yaklaşık 2 gündür kesilip duruyor o yüzden tam değer çıkmaz büyük ihtimalle ama 80'e 10 gibi bir şeydi
Kaç hız alıyorsunuz? Ping önemli mi, gündelik için mi?
80'e 10 gibi bir şey alıyorum ve oyun için ping önemli
Dsl altyapıda nasıl farklı bir modem ihtiyacınız oluyor. Yani asıl amacınız nedir. Ona göre cevaplar gelecektir.
evde çekmiyor ve modemle alakalı galiba ping çok fazla oyun için kullanıcam

"Türknet modem" diye başlık görünce farklı anlaşılıyor, siz normal dsl modem arıyorsunuz. Turknet olup olmamasının bir önemi yok, altyapı Telekom mu?

yaklaşık 2 gündür kesilip duruyor o yüzden tam değer çıkmaz büyük ihtimalle ama 80'e 10 gibi bir şeydi

80'e 10 gibi bir şey alıyorum ve oyun için ping önemli

evde çekmiyor ve modemle alakalı galiba ping çok fazla oyun için kullanıcam

Hat değerleri, “Modeminizin servis sağlayıcıdan aldığı sinyalin kalitesini, hızını ve kararlılığını gösteren SNR Margin, Hat Zayıflaması (Attenuation) ve Maksimum Hız gibi teknik parametrelerdir.” Hız değil, modem arayüzünüzde DSL vb. kısmında olan değerlerdir. Ping için QoS ayarını kolay bir şekilde yapabileceğiniz Keenetic gibi yazılımı iyi olan modemleri öneririm. Altyapı kaynaklı sorununuz varsa yeni modem almanız işe yaramaz.

Çekmiyor dediğinize göre, kablosuz ile ilgili. Modem almadan önce farklı adaptörle deneyin. Besleme yapmıyor olabilir.
Arkadaşın dediğin gibi hat değerlerinize bakmakta fayda var.

Son düzenleme:
Çekmiyor dediğinize göre, kablosuz ile ilgili. Modem almadan önce farklı adaptörle deneyin. Besleme yapmıyor olabilir.
Arkadaşı dediğin gibi hat değerlerinize bakmakta fayda var.
hocam modemden olduğu kesinleşti

bunu almayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,169
Üyeler
195,552
Son üye
Efee1903
Geri