Neler Yeni

TürkNet müşteri hizmetleri nasıl?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
TürkNet'e geçmek istiyorum ancak kafamı karıştıran tek bir soru var müşteri hizmetleri nasıl? Arıza kaydı bırakdığımda hızlı bir şekilde geri dönüş yapıyorlar mı? Kısacası siz TürkNet müşteri hizmetlerinden memnun musunuz?

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü
Canlı görüşme yapamıyorsunuz. İnternet sayfalarından, Twitter, Facebook veya Donanımhaber Forumundaki yetkili kişiye bildiriyorsunuz. Çözüm süresi belli olmuyor.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Müşteri hizmetleri konusunda pek iyi sayılmazlar çünkü türk telekom altyapısı kullandıklarından türk telekom yetkilileri ilgileniyor. Telekom nasılsa bu da öyle işte. Ama Türkiye'nin en iyi internet sağlayıcısı denebilir TürkNet için. Geçmeni tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canlı görüşme yapamıyorsunuz. İnternet sayfalarından, Twitter, Facebook veya Donanımhaber Forumundaki yetkili kişiye bildiriyorsunuz. Çözüm süresi belli olmuyor.
Telefonla arayarak müşteri hizmetlerine ulaşılabiliyor. Canlı görüşme imkanı var.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Müşteri hizmetleri konusunda pek iyi sayılmazlar çünkü türk telekom altyapısı kullandıklarından türk telekom yetkilileri ilgileniyor. Telekom nasılsa bu da öyle işte. Ama Türkiye'nin en iyi internet sağlayıcısı denebilir TürkNet için. Geçmeni tavsiye ederim.

Telefonla arayarak müşteri hizmetlerine ulaşılabiliyor. Canlı görüşme imkanı var.
Peki oyunlarda ping felen oluyor mu?

Baihu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
Selim Tüylü

O telefon numarasını herkese vermiyorlar galiba. Bir tane numaraları var, abone olana kadar açıyorlar, ondan sonrası yok. Yine de Türk Telekom'dan iyidir. :)

BSimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Beytullah Şimşek
Steam
acheronz
Şimdi burada elbette ben yazıyorum çok hızlı dönüş yapıyorlar diyenlerde olacak ben yazıyorum çok geç dönüş yapıyorlar diyenlerde olacak, ben kendimde türknet kullanicisiyim Allah ellerine düşürmesin müşteri hizmetleri bu kadar rezil olamaz hele bu pandemi sürecinde 16 gün sonra destek kaydıma geri dönüş alabildim bundan önce 2 kere internetimde arızalanma oldu birinde çözüme 6 diğerinde 9 günde ulaşabildiler ben müşteri hizmetlerinden şikayetçiyim pandemi sonrası kapatıp millenicoma geçmeyi düşünüyorum en azından arayabileceğim birileri var

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdi burada elbette ben yazıyorum çok hızlı dönüş yapıyorlar diyenlerde olacak ben yazıyorum çok geç dönüş yapıyorlar diyenlerde olacak, ben kendimde türknet kullanicisiyim Allah ellerine düşürmesin müşteri hizmetleri bu kadar rezil olamaz hele bu pandemi sürecinde 16 gün sonra destek kaydıma geri dönüş alabildim bundan önce 2 kere internetimde arızalanma oldu birinde çözüme 6 diğerinde 9 günde ulaşabildiler ben müşteri hizmetlerinden şikayetçiyim pandemi sonrası kapatıp millenicoma geçmeyi düşünüyorum en azından arayabileceğim birileri var
Teşekkürler...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,508
Üyeler
164,687
Son üye
alpsolist
Top Bottom