türknet neden bu kadar ucuz

beyler ailem bir iş vardır o işin içinde diyor :D türk telekomda 165 TL olan paket türknette 85 TL nasıl açıklayabilirim sıkıntısız olduğunu
Ben yaklaşık 5 senedir kullanıyorum hiç türknet kaynaklı sorun yaşamadım. Sorun olduğunda da arıza kaydı bırakıyorum ya gün içinde ya da ertesi gün hallediyorlar. Altyapın iyiyse sorun yaşamazsın.

kablonet te sıkıntı çıkıyormu bağlantyı kesinitisi vs
müsteri hizmetleri nasıl
valla 12 senedir kullanıyorum bilmiyorum kayserideki ekipler mi çok güzel ama Müşteri hizmetleri güzel yılda 2 belki 3 kez falan ararım oda benim modemim eski epey hala onların verdiği modemi kullanıyorum 100mbit verebiliyor orası ayrı ama :D Bazen modemmi şişiyor eski olduğundan bilmiyorum ama kesinti falan yaşamadım uzun süreli kesildiysede çabucak çözdüler

valla 12 senedir kullanıyorum bilmiyorum kayserideki ekipler mi çok güzel ama Müşteri hizmetleri güzel yılda 2 belki 3 kez falan ararım oda benim modemim eski epey hala onların verdiği modemi kullanıyorum 100mbit verebiliyor orası ayrı ama :D Bazen modemmi şişiyor eski olduğundan bilmiyorum ama kesinti falan yaşamadım uzun süreli kesildiysede çabucak çözdüler
türk telekomdan bıktım 100 tl veriyorum 20mbit alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

türk telekomdan bıktım 100 TL veriyorum 20mbit alıyorum
maalesef kablonet alt yapısı yok evimde :(

beyler interneti kendi üstüme alabiliyor myuum 17 yaşındayım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,012
Üyeler
190,678
Son üye
Takoolepsi
Geri