Neler Yeni

Türknet ''NeHızAlırım?'' da gösterilen hız değeri...

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf Selim A
Türknet ''NeHızAlırım?'' da gösterilen 70mbps hız değerine güvenerek internetimi 100 mbps paketine güncellettim. Lakin hızım 35 mbps den 37-38 mbps ye ancak çıkabildi. Türknet ile kurulan iletişim sonrasında da hiçbir gelişme olmadı.
Bu durum tüm Türknet kullanıcıları için geçerli bir durum mu?
Türknetin internet sitesinde gösterilen değer hatalı mı?

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Türknet ''NeHızAlırım?'' da gösterilen 70mbps hız değerine güvenerek internetimi 100 mbps paketine güncellettim. Lakin hızım 35 mbps den 37-38 mbps ye ancak çıkabildi. Türknet ile kurulan iletişim sonrasında da hiçbir gelişme olmadı.
50 gözüküp 3 almam :(

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
İşte bu yüzden Türk Telekom. 2 gün önce hipernete çekmek için başvuru yaptım ertesi gün gelip aktif ettiler 16mbps hızım vardı şuan 50-55 arası geziyor benim tarifem 50mbps
Türk telekom adamdır. Altyapısı olmayanlar TT'ye sövüyorlar altyapı yoksa binanda adamlar ne yapsınlar :D.

Filipinli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
cc ds
Tt haysiyet yoksunu bir şirkettir kimse aksini idda etmesin
Neye göre kime göre kendimi bildim bileli Türk Telekom ttnet kullanıyorum daha bir gün internetimin kesildiğini kopmalar olduğunu görmedim dün de hipernete geçtim 50 mbps

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,304
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Modem hat değerlerine baktın mı?

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Turknet turktelekom altyapısını kullanan bir firma. Turknette artık 50 mbps ya da 100mpbs lik paketler yoktur. Sabit 100TL ye alabildiğiniz en iyi hızı alırsınız. Turknet kimseyi taahhüt altına koymaz. Bence dsl kablonuzu veya modeminizi kontrol edin. (vdsl altyapılı evde 85 95 mpbs, fiber altyapı kullandığım evde ise 95mbps nin altına düşmüyor hız)

ScroysT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Adnan Karakoç
Turknet eğer şanslıysan ulaşıp doğru işleri yapıyorlar senlik bişi yok adamlar yapamıyor hep bı sorun çıkıyor ama uğraşanlar gerçekten memnun interneti den

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Yusuf Selim A
Turknet turktelekom altyapısını kullanan bir firma. Turknette artık 50 mbps ya da 100mpbs lik paketler yoktur. Sabit 100TL ye alabildiğiniz en iyi hızı alırsınız. Turknet kimseyi taahhüt altına koymaz. Bence dsl kablonuzu veya modeminizi kontrol edin. (vdsl altyapılı evde 85 95 mpbs, fiber altyapı kullandığım evde ise 95mbps nin altına düşmüyor hız)
Sanırım son zamlardan sonra Türknete müşteri olmuş bir kişisin ya da hiç onlineişlemlerden pakat değişikliği sekmesine girmemiş bir kişisin. Paketler konusunda 16 35 75 ve 100 mbps lik paketler sunmakta... Bu paketlerin hepsinin güncel fiyatları aynı ama aynı zamanda da bir paketler. Site, altyapına göre sana paket önerisinde bulunmakta. Benim için öneri olarak 75mbps gözükmekte idi ve destek den iletişime geçerek 100mbps lik paketi seçtim. Direkt olarak online işlemlerden 100 mbps lik paket görünmemekteydi. Umarım anlatabilmişimdir... Saygılarımla.

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
788
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Sanırım son zamlardan sonra Türknete müşteri olmuş bir kişisin ya da hiç onlineişlemlerden pakat değişikliği sekmesine girmemiş bir kişisin. Paketler konusunda 16 35 75 ve 100 mbps lik paketler sunmakta... Bu paketlerin hepsinin güncel fiyatları aynı ama aynı zamanda da bir paketler. Site, altyapına göre sana paket önerisinde bulunmakta. Benim için öneri olarak 75mbps gözükmekte idi ve destek den iletişime geçerek 100mbps lik paketi seçtim. Direkt olarak online işlemlerden 100 mbps lik paket görünmemekteydi. Umarım anlatabilmişimdir... Saygılarımla.
Yaklaşık 3 yıldır vdsl, 2 yıldır fiber internetini kullanıyorum. Paket değişikliği kısmında fiyat farkı olmadığını sizde biliyorsunuz. Altyapınız için 75mbps önermesi sizin illa 75mbps lik paketi almanızı gerektirmiyor. Ben zaten 100TLye alabildiğiniz en iyi hızı alırsınız dedim.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    39.7 KB · Hit: 45

VorleN

80+ Silver
Daha fazla ücret+ yıllık sözleşmeler.. aynen TT adamdır (!)
Zorla türk telekomlu olmak zorunda değilsin adamların her yerde altyapıları var neredeyse bir en iyi müşteri hizmetleri ve saha elemanları tartışmasız Türk Telekom'a ait.

Top Bottom