GoldScream
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 59
- İsim
- Yusuf Selim A
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Türknet belirli paketler uygulamakta; tek bir paket sisteme tanımlanmış durumda değil. Birden çok paketi var ve 100 mbps lik paketi online işlemler üzerinden alamayabiliyorsun. Daha doğrusu ''Ne hız alırım'' dan hızımı sorguladığımda 70 mbps altyapım olduğunu ve benim için 75 mbps lik paketi önerdiğini gördüm ve online işlemlerden paket değişikliğinde bulunmak istediğimde de 75mbps lik paketten başka bir şey önermediğini fark ettim. Ben de bu pakette sınırlı kalmamak ileride hatta güncelleme vb ihtimallerine karşı 100 mbps lik pakete geçmek için online destek ile bire bir iletişime geçtim.Yaklaşık 3 yıldır vdsl, 2 yıldır fiber internetini kullanıyorum. Paket değişikliği kısmında fiyat farkı olmadığını sizde biliyorsunuz. Altyapınız için 75mbps önermesi sizin illa 75mbps lik paketi almanızı gerektirmiyor. Ben zaten 100TLye alabildiğiniz en iyi hızı alırsınız dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ve sonunda aldığım hız yalnızca 2-3 mbps lik bir yükselişten ibaretti. ''Ne Hız Alırım'' dan sorgulamış olduğum ne? Altyapım değil mi? 192,168,,, den baktığımda bu çıktıyı almaktayım.Türknet belirli paketler uygulamakta; tek bir paket sisteme tanımlanmış durumda değil. Birden çok paketi var ve 100 mbps lik paketi online işlemler üzerinden alamayabiliyorsun. Daha doğrusu ''Ne hız alırım'' dan hızımı sorguladığımda 70 mbps altyapım olduğunu ve benim için 75 mbps lik paketi önerdiğini gördüm ve online işlemlerden paket değişikliğinde bulunmak istediğimde de 75mbps lik paketten başka bir şey önermediğini fark ettim. Ben de bu pakette sınırlı kalmamak ileride hatta güncelleme vb ihtimallerine karşı 100 mbps lik pakete geçmek için online destek ile bire bir iletişime geçtim.