Eren Kurtuluş
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 456
- İsim
- Eren Kurtuluş
Selam arkadaşlar. Nereye baksam herkes TurkNet TurkNet diyor nedir bu işin aslı? Sitelerine girip baktığımda 100MBPS İnterneti Tahütsüz kotasız 76TL ye veririz diyorlar. Altyapı sorgulama kısmına baktım ve 75MBPS e kadar destekliyormuş altyapım. Sonra sitede şöyle bir mesaj gördüm " Özgür İletişim Paketi kapsamında, TurkNet aktif altyapı bölgelerinde 100 Mbps’e kadar, aktif altyapı olmayan bölgelerde 35 Mbps’e kadar download hızı alınabilir. Alınabilecek maksimum hız santrale olan mesafeye ve hattın kalitesine göre değişkenlik gösterir. Aktif altyapı olmayan bölgelerde, 35 Mbps’ten yüksek hızlar, ayda 10 TL farkla sunulmaktadır." Şimdi benim altyapım 75MBPS Destekliyor ama 35MBPS in de üstünde bir hıza sahip ne olacak?.
Altyapı sorguladığımda altta bir mesaj daha çıkıyor "Altyapınız müsait olduğu için abone olduktan sonra Online İşlemler veya Mobil Uygulama üzerinden paketinizi yükselterek 75 Mbps'e kadar download, 4 Mbps'e kadar upload hızından interneti ve her yöne 1.000 dakika telefon konuşmasını içeren Özgür iletişim Ekstra'yı ayda 10 TL farkla kullanabilirsiniz."
Şimdi durum karıştı Ben Normal siteden başvuru yapınca 76TL ye 100mbps hızı satın alabiliyorum değil mi ? Neden altyapı sorgulattığımda bana 35mbps hız olan paketi öneriyor ve 10TL fark ile 75mbps ye çıkarabileceğini söylüyor? Ufak bi kurnazlık sanırım
Altyapı sorguladığımda altta bir mesaj daha çıkıyor "Altyapınız müsait olduğu için abone olduktan sonra Online İşlemler veya Mobil Uygulama üzerinden paketinizi yükselterek 75 Mbps'e kadar download, 4 Mbps'e kadar upload hızından interneti ve her yöne 1.000 dakika telefon konuşmasını içeren Özgür iletişim Ekstra'yı ayda 10 TL farkla kullanabilirsiniz."
Şimdi durum karıştı Ben Normal siteden başvuru yapınca 76TL ye 100mbps hızı satın alabiliyorum değil mi ? Neden altyapı sorgulattığımda bana 35mbps hız olan paketi öneriyor ve 10TL fark ile 75mbps ye çıkarabileceğini söylüyor? Ufak bi kurnazlık sanırım