Neler Yeni

TÜRKNET REZİLLİĞİ...

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ensar
75MBS Download 8MBS Upload parası veriyorum. Aldığım hizmete bak. Daha kötüsü her akşam şu sorunu yaşadığım halde doğru düzgün bi müşteri hizmetleri bile yok. Birini arayıp internet hızım arada sırada aşırı düşük diye muhatap oalcağım biri bile yok karşımda. Türknet pişmalıktır kimseye önermiyorum. 3 kuruş fazla verip sıkıntısız sorunsuz sabit 75mbps hadi en az 65mbps almak çok çook daha mantıklı.

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    867.9 KB · Hit: 130

Recep_Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
Recep
hocam telefonda da hız böyle mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mühittin Okutan
Sana ttnet alt yapısından internet veriyorlar, istediğin şirketten al internetini, fiber altyapı gelmediği sürece hepsinde aynı şeyi yaşıcaksın, bunun TürkNet ile bir ilgisi yok.

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,085
İsim
.
Türk Telekom'a geçte gör bakalım...

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ensar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana ttnet alt yapısından internet veriyorlar, istediğin şirketten al internetini, fiber altyapı gelmediği sürece hepsinde aynı şeyi yaşıcaksın, bunun TürkNet ile bir ilgisi yok.
En azından muhatap olcağım birileri var. Arayıp sorunumu çözecek birileri var. Türknette Müşteri hizmetlerine bağlanmak diye bir şey yok. telesekteret konuşup suratıma kapatıyor.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,279
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Ensar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türk Telekom'a geçte gör bakalım...
2 sene 24mbpss 1 sene 8mbps 1 sene de 4mbps internet kullandım türktelekomdan. tabi ki internerim falan kesildi ama genel sorunlarda kesiliyordu sadece. Arkadaşımla Apex oynuyoruz hemen kapı komuşum. Onda sorun yokken ben bırak ıyunun oynamayı discorda bile bağlanamıyorum Türknetin düşük internet sorunundan..

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mühittin Okutan
En azından muhatap olcağım birileri var. Arayıp sorunumu çözecek birileri var. Türknette Müşteri hizmetlerine bağlanmak diye bir şey yok. telesekteret konuşup suratıma kapatıyor.
Ttnetin 150 tl ye sattığı pakedi 95 tl ye satmalarının sebebi bu zaten, adamlar müşteri hizmetlerine yatırım yapmıyor, yaparsa bu kadar ucuza hizmet sunamaz, velev ki telefonunu açtılar problemin kaynağı ttnet alt yapın, adamlardan ne yapmalarını bekliyorsun ? Gelip mahallene türknet alt yapısı mı döşesinler.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
75MBS Download 8MBS Upload parası veriyorum. Aldığım hizmete bak. Daha kötüsü her akşam şu sorunu yaşadığım halde doğru düzgün bi müşteri hizmetleri bile yok. Birini arayıp internet hızım arada sırada aşırı düşük diye muhatap oalcağım biri bile yok karşımda. Türknet pişmalıktır kimseye önermiyorum. 3 kuruş fazla verip sıkıntısız sorunsuz sabit 75mbps hadi en az 65mbps almak çok çook daha mantıklı.
Akşam harici normal mi değerler ?

Top Bottom