Yardım Türknet saçmalığına bak ne yapmalıyım

Can...

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,678
türknetten internet bağlattım sözde perşembe günü cuma gübü alt yapı kontrolüne geldi tt sonra cumartesi günü türknet geldi bağlamaya internet kırmızıda kaldı gelen kişi pazartesiye kaldı dedi türktelekom ekibi gelcek hatta bakcak dedi bugün de tt den aradı eleman onlar halletcek dedi eve bile gelme zahmetınde bulunmadı hala beklıyoruz şimdi arayan soran da yok ortada randevu vardı arıza talepli sonucunda aranacaktım oda yalan oldu kaç gündür internet bekliyorum

hoca türk telekom gelmeli hat için

banane onun maaşından bedava mı alıyor gelip bakmak zorunda uyuyordu uykulu çok iyi cevap veremedim işten gelmiştim
Dostum geçen doktora gittim randevu da almıştım iptal olmadığı halde sekreteri bana şunu dedi bugün doktorunuz grevde haberiniz yok muydu dedi saçma sapan şeyler oluyor şuan ülkede.

yok olur mu knk hat için turknet bakcak diyor eleman uğraşmamak için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ip gelmiyor diye geçiştirdi
İp almıyorsa sağlıyıcı şirket yetersiz ip den dir veya sağlıyıcıda ip sorunu olmayıp tt verdiği router ip sağlamıyor. :)
Router değişikliği talep et veya test amaclı denensin düzelmez ise artık iptal edip farklı sağlıyıcı abone ol :)

İp almıyorsa sağlıyıcı şirket yetersiz ip den dir veya sağlıyıcıda ip sorunu olmayıp tt verdiği router ip sağlamıyor. :)
Router değişikliği talep et veya test amaclı denensin düzelmez ise artık iptal edip farklı sağlıyıcı abone ol :)
Onlar modem vermedi eski modemim türknet hat arızası var dedi ip vermeme sorunu yok sistemde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam türknet ile iletişime geçin tekrar darlasınlar biraz
Hocam aranmıyor ki numara dıt diyip kapanıyor

DSL ışığın yanıyorsa modem kurulumu, yanmıyorsa fiziksel müdahale gerekir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,643
Üyeler
185,297
Son üye
Melikedi
Geri