Neler Yeni

Türknet sözünde durmadı

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Serkan Çorak
TurkNet'e GigaFiber'le ilgili durumu 3-4 kez belirttim hatta şikayet de ettim ama hiç bir atılım sağlanmadı. Ben ilk aldığım zaman bana 2-3 ay içinde gelir dedi, 6 ay geçti hala ses seda yok. Projeye aldık sizi dedi ama hiç bir şey yine olmadı.

Konumumun yakınındaki mahallelerden biri olan kavakpınar gigafiber bulunuyor da bizim mahallemize neden uğramıyor bu arkadaşlar?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,535
İsim
Yuzarsef
para vermiyosan sıkıntı yok verdiğin halde durum buysa THH ye şikayet et faizi ile geri alırsın

Meliht

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Melih Tiryak
Dostum ben de hürriyet mahallesinde oturuyorum yan mahallede kablonet gigafiber var biz hala vdsl bana da hep aynı şeyleri söylüyorlar 15 senedir bu muhitte bu internetle sürünüyoruz.

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Serkan Çorak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

chade

80+ Bronze
her ay 500 tl veriyorum.
sen bu parayı adamların sana verdiği internet hizmeti karşılığında veriyorsun hocam. cebinden çıkarıp alın bu parayla altyapı yapın diye vermiyorsun. adamların keyfi ne zaman isterse o zaman yaparlar. diyalog sırasında yakında altyapı yenilenecek dediler ama sözlerinde durmadılar diyerek şikayet edilmez kimse.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,495
İsim
.
yine bir şey değişmez mi?
Hiçmi hiçbirşey değişmez hocam.Sen kullandığın hizmete para veriyorsun.
Alın şu parayı bana altyapı çekin demedin sonuçta.Konumu ters zaman alır der geçer yani bu kadar basit.

Aydn1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Ahmet Aydın
ülkenin empati seviyesi bu durumda malesf

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,535
İsim
Yuzarsef

Slawyer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Serkan Çorak
sen bu parayı adamların sana verdiği internet hizmeti karşılığında veriyorsun hocam. cebinden çıkarıp alın bu parayla altyapı yapın diye vermiyorsun. adamların keyfi ne zaman isterse o zaman yaparlar. diyalog sırasında yakında altyapı yenilenecek dediler ama sözlerinde durmadılar diyerek şikayet edilmez kimse.
Hiçmi hiçbirşey değişmez hocam.Sen kullandığın hizmete para veriyorsun.
Alın şu parayı bana altyapı çekin demedin sonuçta.Konumu ters zaman alır der geçer yani bu kadar basit.
Hocam ilk başta kadın beni gigafiber gelecek diye ikna etti zaten gelmeyecek dese almazdım bu topa girmezdim. Geçerdim netspeede yada millenicom da kalırdım

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Alihan YILMAZ
Pazarda Avokado satarken de çok iyi gelecek diyorlar. İnsanlar umutlanıp bilmedikleri meyveyi alıyorlar. Elbette bir gün gelir. Ama paraları götürüp yurt dışına da kaçabilirler. Bu ülkede bir çok kez olduğu gibi.

Top Bottom